Het scherm van uw apparaat draadloos reproduceren op een televisie

Als uw televisie of een ander groot scherm reproductie ondersteunt, kunt u genieten van de inhoud van uw apparaat op de televisie of het scherm zonder een kabelverbinding te gebruiken.

Het scherm van uw apparaat reproduceren op een ondersteunde televisie

Gebruik de functie Schermreproductie om het scherm van uw apparaat te reproduceren op een televisiescherm of ander groot scherm zonder een kabelverbinding te gebruiken.

De Wi-Fi Direct®-technologie brengt een draadloze verbinding tussen de twee apparaten tot stand, zodat u op uw gemak kunt genieten van uw favoriete foto's vanuit uw luie stoel. U kunt deze functie ook gebruiken om naar muziek op apparaat te luisteren via de televisieluidsprekers.

 1. Televisie: Volg de instructies in de gebruikershandleiding van uw televisie om de schermreproductiefunctie in te schakelen.
 2. Uw apparaat: Ga naar en tik op [Instellingen] > [Apparaatverbinding] > [Verbindings­voorkeuren] > [Schermreproductie].
 3. Tik op [STARTEN].
 4. Tik op [OK] en selecteer een apparaat.


De schermreproductie tussen apparaten stoppen

 1. Ga naar en tik op [Instellingen] > [Apparaatverbinding] > [Verbindings­voorkeuren] > [Schermreproductie].
 2. Tik op [Verb. verbreken] en tik vervolgens op [OK].


Opmerking

 • Deze functie kan worden gebruikt met een televisie die ondersteuning biedt voor de schermreproductiefunctie.
 • Wanneer u schermreproductie gebruikt, mag u het Wi-Fi-antennegebied van het apparaat niet afdekken.
 • Als Schermreproductie wordt gebruikt, kan de beeldkwaliteit soms nadelig worden beïnvloed door interferentie van andere Wi-Fi-netwerken.

Hint

 • U kunt de schermreproductie ook stoppen door op de melding op de statusbalk van het apparaat te tikken. Sleep de statusbalk omlaag, tik op (pictogram Uitbreiden met meer) en tik vervolgens op [Verb. verbreken] > [OK].
 • Tik op (pictogram Meer) voor meer opties.

Het scherm van uw apparaat reproduceren op uw televisie terwijl u Chromecast-compatibele apps gebruikt

U kunt het scherm van het apparaat op uw televisie reproduceren wanneer u Chromecast-compatibele apps, zoals YouTube, gebruikt.

Tik op de Cast-knop op het scherm van de app en selecteer uw televisie om het scherm van uw apparaat op de televisie te reproduceren. Zorg dat het apparaat en de televisie met hetzelfde Wi-Fi-netwerk zijn verbonden.

Ga voor meer informatie naar de Google Cast Help op support.google.com/.


Hint

 • Afhankelijk van de app die u gebruikt, moet u zich mogelijk aanmelden bij de app op de televisie met hetzelfde Google-account dat u op het apparaat gebruikt.