Overzicht

Opmerking

 • Een screen cover of een screen protector helpen u het apparaat te beschermen tegen beschadiging. We raden u aan alleen screen covers te gebruiken die voor uw Xperia-apparaat zijn bedoeld. Als u een beschermaccessoire van een ander merk op uw scherm aanbrengt, functioneert uw apparaat mogelijk niet meer correct omdat sensoren, lenzen, luidsprekers of microfoons kunnen worden afgedekt. Hierdoor kan de garantie komen te vervallen.

Afbeelding van het vooraanzicht waarin elk deel met een nummer wordt aangegeven. Bovenste deel, van links naar rechts, 1 t/m 6. Rechterkant, van boven naar beneden, 7 t/m 9. Onderkant, van rechts naar links, 10 t/m 13.

Afbeelding van het achteraanzicht waarin elk deel met een nummer wordt aangegeven. Bovenste deel, van links naar rechts, 14 t/m 18. Rechter bovengebied, 19. Middelste gebied, 20. Onderste gebied, 21 en 22.

 1. 3,5mm-audioaansluiting
 2. Camera aan voorzijde
 3. Oortelefoon/tweede luidspreker
 4. Nabijheids-/lichtsensor
 5. Tweede microfoon
 6. Oplaad-/meldingslampje
 7. Volume-/zoomknop
 8. Aan/uit-knop/vingerafdruksensor
 9. Sluiterknop
 10. Hoofdluidspreker
 11. USB-poort/lader

  U kunt het scherm van uw apparaat weergeven op een televisie of een ander groot weergaveapparaat met behulp van een USB Type-C®-kabel.

  U kunt ook toegang tot internet krijgen via een LAN-kabel, door een in de winkel verkrijgbare USB-LAN-adapter te gebruiken.

  Opmerking

  • Wanneer u het apparaat met behulp van een USB Type-C-kabel aansluit op een televisie of een ander groot scherm, moet de kabel compatibel zijn met de standaard voor de poort op het weergaveapparaat. Houd er rekening mee dat sommige functies of content op het Xperia-apparaat mogelijk niet kunnen worden weergegeven op de televisie of het weergaveapparaat.
  • Sommige USB-LAN-adapters werken mogelijk niet goed.
 12. Hoofdmicrofoon
 13. Nano-SIM-/geheugenkaartsleuf
 14. Flitserled
 15. RGB-infraroodsensor
 16. Hoofdcamera
 17. NFC-detectiegebied
 18. Antenne voor mobiele netwerken
 19. Antenne voor mobiele netwerken/Wi-Fi/Bluetooth/GPS
 20. Draadloos-oplaadplaat
 21. Antenne voor Wi-Fi/Bluetooth
 22. Antenne voor mobiele netwerken