Music Pro

Met Music Pro kunt u tracks die u op een Xperia hebt opgenomen, converteren naar de professionele studiokwaliteit van Sony Music door middel van AI-bewerking in de cloud. U kunt het geluid van een Sony-vacuümbuismicrofoon en de nagalm van een Sony Music-studio simuleren en tevens de ruis onderdrukken met behulp van speciaal ontwikkelde audioscheidingstechnologie.

U kunt audiobestanden importeren en beluisteren met een hoofdtelefoon tijdens het opnemen. U kunt ook tijdens het opnemen naar uw stem luisteren als u een hoofdtelefoon gebruikt die is aangesloten op de 3,5mm-audioaansluiting van uw apparaat. In het bewerkingsscherm kunt u meerdere opnames over elkaar leggen en vergelijken, en vervolgens de beste gedeelten van elke opname kiezen om uw ideale track te maken.

U kunt Music Pro op de volgende manieren gebruiken. Zie (pictogram Menu) > [Gebruikstips] voor meer informatie over het gebruik van Music Pro.

Opmerking

 • Er worden kosten in rekening gebracht voor het gebruik van AI-bewerking in de cloud. Ga voor meer informatie naar (pictogram Menu) > [Gebruikstips].
 • Music Pro is mogelijk niet in alle markten, landen of regio's beschikbaar.
 • Audioscheiding

  Met de AI-technologie van Sony kunt u audiobronnen in een opname scheiden. Bijvoorbeeld: gitaar en zang die tegelijk zijn opgenomen met één microfoon (Xperia), kunnen worden gescheiden in individuele tracks. Na het scheiden van de audiobronnen kunt u tracks individueel beluisteren en de volumebalans aanpassen om een ideale mix te krijgen.

 • Ruis verwijderen

  Met behulp van de audioscheidingstechnologie kunt u onbedoelde geluiden (ruis) verwijderen uit opgenomen zang of gitaar.

 • Reverb verwijderen

  Onderdruk of verwijder reverb (echo in de kamer) in de instellingen voor binnenskamers door AI-technologie van Sony te gebruiken om de geluidskwaliteit van een opnamestudio evenaren.

 • Microfoonsimulatie

  Recreëer de unieke frequentie van de hoogwaardige vacuümbuismicrofoons van Sony.

 • Studiosimulatie

  Recreëer het voortreffelijke geluid van professionele opnameapparatuur door de typische resonantie van een opnamestudio toe te voegen (voegt geen reverbeffect toe).