Стартиране на приложението Ускорител за игри

Приложението Ускорител за игри осигурява много по-удобно и с разнообразни функции преживяване при игра. Докато играете игра, можете да подобрите качеството на звука на микрофона, когато разговаряте на глас с помощта на слушалки според вида на Вашия микрофон; регулирайте цветовете, ефектите на екрана на показваното съдържание и звуците; и още.

Изтеглените игри автоматично се съхраняват в приложението Ускорител за игри и можете бързо да ги стартирате от Моите игри.

 1. Намерете и докоснете (икона Ускорител за игри).

Преглед на екрана

Изображение, показващо коя функция къде е разположена на екрана на Ускорител за игри. Горна дясна област, от ляво на дясно, 1 и 2. Горна област, 3. Централна област, 4.

 1. Ръчно добавяне на нови игри.
 2. Настройки за "Ускорител за игри"
 3. Препоръчани – Показва се въведение във функциите на Ускорител за игри и препоръчаните игри.
 4. Моите игри

  Изтеглените игри ще бъдат автоматично изброени. Докоснете икона на игра, за да започнете играта.

  За да видите екранна снимка или видеоклип, направени от приложението Ускорител за игри, докоснете (икона Профил на игри).


Съхранение на икони на игри

Можете да съхранявате и управлявате всички приложения за игри заедно в Моите игри. Иконите за игри, които съхранявате на екрана на приложението Ускорител за игри, ще бъдат скрити от началния екран и екрана с приложения.

 1. Докоснете (икона Настройки на Ускорител за игри) и след това докоснете превключвателя [Съхраняване на иконите на игрите], за да разрешите функцията.

Съвет

 • Ако иконите за игри не могат да бъдат запазени, уверете се, че не сте променили началния екран от [Xperia Home] и че (икона Ускорител за игри) се намира на началния екран.