Открийте Photo Pro

Photo Pro има две основни функции, режим BASIC (Базов) и AUTO/P/S/M режими. При режим BASIC (Базов) можете лесно да правите снимки и да записвате видеоклипове по начин, подобен на обикновена камера на смартфон. При AUTO/P/S/M режими можете да правите идеални снимки, все едно използвате професионална камера.

Режим BASIC (Базов)

Като се възползвате от оперативната способност на смартфоните, можете лесно да правите снимки и да записвате видеоклипове, като натиснете екрана. Обективите могат да се превключват безпроблемно от супер широкоъгълни към теле обективи.

В допълнение към правенето на снимки с настройки, автоматично регулирани от камерата според сцената и условията, можете да използвате и режима за серийни снимки, Боке ефект, регулиране на яркостта и цвета и още.

Интерфейсът се превключва автоматично, така че можете да използвате камерата както вертикално, така и хоризонтално.

Вертикален стил

Изображение на екрана за готовност на Photo Pro в BASIC (Базов) режим при портретна ориентация

Хоризонтален стил

Изображение на екрана за готовност на Photo Pro в BASIC (Базов) режим при пейзажна ориентация

Режими AUTO/P/S/M

Режимите AUTO/P/S/M имат настройки, които обикновено могат да бъдат открити при професионалните камери. Можете да изберете автоматичните настройки или да управлявате ръчно ISO, скоростта на затвора, баланса на белия цвят и др. Можете също да извеждате в RAW формат.

Изображение на екрана за готовност на Photo Pro в режим на приоритет на скорост на затвора