Rec. Media Settings: Način snimanja

Možete odabrati metodu snimanja slike, poput istovremenog snimanja iste slike na dvije memorijske kartice ili snimanje različitih vrsta slika na dvije memorijske kartice.

  1. MENU (Setup) › [Rec. Media Settings][Recording Mode] › željena postavka.

Pojedinosti stavke izbornika

Standardno:
Snimanje slike na memorijsku karticu u utoru za memorijsku karticu odabranu pod [Prioritize Rec. Media].
Simult. ():
Snimanje fotografije na obje na memorijske kartice te snimanje videozapisa na memorijsku karticu u utoru za memorijsku karticu odabranu pod [Prioritize Rec. Media].
Simult. ():
Snimanje fotografije na memorijsku karticu u utoru za memorijsku karticu odabranu pod [Prioritize Rec. Media] i snimanje videozapisa na obje memorijske kartice.
Simult. (/):
Snimanje fotografije i videozapisa na obje memorijske kartice.
Sort(RAW/JPEG):
Snimanje slike u formatu RAW na memorijsku karticu u utoru za memorijsku karticu odabranu pod [Prioritize Rec. Media] i snimanje slika u formatu JPEG na drugu memorijsku karticu. Videozapisi se snimaju na memorijsku karticu u utoru za memorijsku karticu odabranu pod [Prioritize Rec. Media].
Sort(JPEG/RAW):
Snimanje slike u formatu JPEG na memorijsku karticu u utoru za memorijsku karticu odabranu pod [Prioritize Rec. Media] i snimanje slika u formatu RAW na drugu memorijsku karticu. Videozapisi se snimaju na memorijsku karticu u utoru za memorijsku karticu odabranu pod [Prioritize Rec. Media].
Sort(/):
Snimanje fotografije na memorijsku karticu u utoru za memorijsku karticu odabranu pod [Prioritize Rec. Media] i snimanje videozapisa na drugu memorijsku karticu.

Savjet

  • Čak i kada je način [Recording Mode] postavljen na [Sort(RAW/JPEG)] ili [Sort(JPEG/RAW)], ako parametar [RAW & JPEG] nije odabran pod [File Format], snimaju se samo datoteke odabranog formata.