Gornja strana

 1. Kotačić za odabir načina rada

  Kotačić za način rada nije zaključan dok držite pritisnutim tipku za otključavanje u središtu.

 2. Stražnji kotačić

  Možete brzo podesiti postavke za svaki način snimanja.

 3. Kotačić za kompenzaciju ekspozicije

  Pritiskom na sredinu tipke za zaključavanje prebacujete kotačić kompenzacije ekspozicije iz otključanog u zaključano stanje i obratno. Kotačić je otključan kad iskoči tipka za zaključavanje i kad je vidljiva bijela linija.

 4. Tipka C1 (prilagodljiva tipka 1)
 5. Tipka C2 (prilagodljiva tipka 2)
 6. Nosač za više sučelja*

  Neki dijelovi dodatne opreme možda se neće moći potpuno umetnuti i dio će viriti izvan nosača za više sučelja. Međutim, kada dodatna oprema dođe do prednjeg dijela nosača, veza je uspostavljena.

 7. Oznaka položaja slikovnog senzora
  • Slikovni senzor je senzor koji pretvara svjetlo u električni signal. Oznaka pokazuje lokaciju slikovnog senzora. Prilikom mjerenja točne udaljenosti između fotoaparata i objekta obratite pozornost na vodoravnu liniju.

  • Ako se objekt nalazi bliže od minimalne udaljenosti za snimanje objektiva, izoštravanje se ne može potvrditi. Pazite da se objekt nalazi na dovoljnoj udaljenosti od fotoaparata.


* Pojedinosti o dodatnoj opremi kompatibilnoj s podnožjem za više sučelja potražite na web-mjestu tvrtke Sony ili se obratite prodavaču proizvoda tvrtke Sony ili ovlaštenom lokalnom servisu tvrtke Sony. Može se upotrebljavati i dodatna oprema za nosač za dodatnu opremu. Ne možemo jamčiti ispravan rad s dodatnom opremom drugih proizvođača.