Свързване със сдвоен компютър (Windows 10)

Преди да започнете операцията, се уверете, че:

 • В зависимост от използвания компютър може да е нужно да включите вградения Bluetooth адаптер. Ако не знаете как да включите Bluetooth адаптера или не сте сигурни дали компютърът ви разполага с вграден Bluetooth адаптер, вижте инструкциите за експлоатация, предоставени с компютъра.
 1. Събудете компютъра, ако е в режим на готовност (спящ режим) или на хибернация.
 2. Извадете слушалките от кутията за зареждане.

  Слушалките се включват автоматично.

 3. Поставете модулите на слушалките в двете уши.

  Ако слушалките са автоматично свързани с последното свързано устройство, ще чуете гласови указания “Bluetooth connected” (Установена е връзка с Bluetooth) от двата модула на слушалките.

  Проверете състоянието на връзката на компютъра. Ако няма връзка, преминете към стъпка 4.

 4. Изберете слушалките с помощта на компютъра.
  1. Щракнете с десен бутон върху иконата високоговорителя от лентата с инструменти, след което изберете [Playback devices].

  2. Щракнете с десен бутон върху [WF-1000XM4].

   Ако [WF-1000XM4] не се показва на екрана [Sound], щракнете с десния бутон върху екрана [Sound], след което проверете [Show Disconnected Devices].

  3. Изберете [Connect] от показаното меню.

   Връзката е установена. Ще чуете гласови указания “Bluetooth connected” (Установена е връзка с Bluetooth) от двата модула на слушалките.

Съвет

 • Операцията по-горе е примерна. За повече подробности вижте инструкциите за експлоатация, предоставени с компютъра.

Забележка

 • Ако качеството на звука на възпроизвежданата музика е лошо, проверете дали A2DP функцията, която поддържа връзки за възпроизвеждане на музика, е активирана от настройките на компютъра. За повече подробности вижте инструкциите за експлоатация, предоставени с компютъра.
 • Ако свързаното последно Bluetooth устройство се постави близо до слушалките, те може да се свържат автоматично към него, като просто включите слушалките. В такъв случай дезактивирайте Bluetooth функцията на последно свързаното устройство или го изключете.
 • Ако не можете да свържете вашия компютър към слушалките, изтрийте информацията за сдвояването от компютъра и изпълнете отново процедурата по сдвояване. За операциите на вашия компютър вижте инструкциите за експлоатация, предоставени с компютъра.