Провеждане на видеоразговор на компютъра ви

Когато провеждате видеоразговор на компютър, можете да говорите безжично от слушалките си.

 1. Свържете слушалките към компютъра си чрез Bluetooth връзка.
 2. Стартирайте приложението за видеоразговори на компютъра си.
 3. Проверете настройките (*) на приложението за видеоразговори.
  • Когато провеждате видеоразговор на компютъра си, изберете връзките за разговори (HFP/HSP), а не връзките за възпроизвеждане на музика (A2DP). Ако изберете връзките за възпроизвеждане на музика, е възможно да не е наличен видеоразговор.
  • От настройките на високоговорителя изберете връзките за разговори [Headset (WF-1000XM4 Hands-Free)] (**). ([Headphones (WF-1000XM4 Stereo)] (**) е за връзки за възпроизвеждане на музика.)
  • От настройките на микрофона изберете връзките за разговори [Headset (WF-1000XM4 Hands-Free)] (**). Когато микрофонът не е зададен, режимът Speak-to-Chat се активира, когато засича говора на човека, носещ слушалките, а звукът от слушалките се заглушава.
  • В зависимост от приложението за видеоразговори, което използвате, е възможно връзките за разговори [Headset (WF-1000XM4 Hands-Free)] (**) или връзките за възпроизвеждане на музика [Headphones (WF-1000XM4 Stereo)] (**) да не могат да се избират от настройките на високоговорителя или микрофона, а може да се показва само [WF-1000XM4]. В такъв случай изберете [WF-1000XM4].
  • Относно често задаваните въпроси и отговорите им вижте уебсайта за обслужване на клиенти.

  *В зависимост от приложението за видеоразговори, което използвате, е възможно тази функция да не е налична.

  **Възможно е названията да варират в зависимост от компютъра или приложението за видеоразговори, което използвате.

Съвет

Забележка

 • Докато режимът Speak-to-Chat е активиран, ако микрофонът не е настроен правилно, режимът Speak-to-Chat се активира, когато бъде засечен глас и звукът от слушалките е заглушен.
 • В зависимост от приложението за видеоразговори, което използвате, е възможно да не са налични настройки на микрофона. В такъв случай дезактивирайте Speak-to-Chat чрез приложението “Sony | Headphones Connect”.
 • В зависимост от компютъра или приложението, които използвате, е възможно слушалките да не работят правилно по време на видеоразговор. Това може да се подобри чрез рестартиране на компютъра.