Bli kjent med Photo Pro

Photo Pro har to hovedfunksjoner, BASIC (grunnleggende) modus og AUTO/P/S/M-modus. Med BASIC (grunnleggende) modus kan du enkelt ta bilder og spille inn videoer på samme måte som på et vanlig smarttelefonkamera. Med AUTO/P/S/M-modusene kan du ta dine ideelle bilder som om du bruker et profesjonelt kamera.

Grensesnittet veksler automatisk, så du kan bruke kameraet både vertikalt og horisontalt.

BASIC (grunnleggende) modus

Du kan enkelt ta bilder og spille inn videoer ved å trykke på skjermen, på samme måte som på en smarttelefon. Objektiver kan enkelt byttes fra ultra-vidvinkel til telefoto.

I tillegg til å ta bilder med innstillinger som er automatisk justert av kameraet i samsvar med scenen og forholdene, kan du også bruke modus for bildeserie, Bokeh-effekt, lysstyrke og fargejustering, med mer.

Bruk skjermutløserknappen eller enhetens utløserknapp til å ta bilder og spille inn videoer i BASIC (grunnleggende) modus.

Vertikal stil

Bilde av standby-skjermbildet for Photo Pro i BASIC (grunnleggende) modus i stående retning

Horisontal stil

Bilde av standby-skjermbildet for Photo Pro i BASIC (grunnleggende) modus i liggende retning

AUTO/P/S/M-moduser

AUTO/P/S/M-modusene har kontroller som du vanligvis finner på profesjonelle kameraer. Du kan velge automatiske innstillinger eller styre ISO, lukkerhastighet, hvitbalanse og mer manuelt. Du kan også ta bilder i RAW-format.

Bruk utløserknappen på enheten for å ta stillbilder i AUTO/P/S/M-modusene når du bruker kameraet horisontalt. Skjermutløserknappen er tilgjengelig for å ta stillbilder når du bruker kameraet vertikalt.

Vertikal stil

Bilde av standby-skjermbildet for Photo Pro i lukkerprioritetsmodus i stående retning

Horisontal stil

Bilde av standby-skjermbildet for Photo Pro i lukkerprioritetsmodus i liggende retning

TP1000430465