Reparation af enhedssoftwaren ved hjælp af Xperia Companion

Du kan bruge Xperia Companion til at reparere din enheds software. Hvis du glemmer din adgangskode, din pinkode eller dit mønster til oplåsning af skærmen, kan du bruge funktionen til reparation af enheden i Xperia Companion til at slette sikkerhedslaget. Du skal angive logonoplysningerne for din Google-konto for at udføre denne handling. Når du kører reparationsfunktionen, geninstalleres softwaren til enheden, og du mister måske nogle personlige data i løbet af processen.

Hvis din enhed tilsyneladende fryser, genstarter flere gange eller slet ikke starter, når du har opdateret Xperia-softwaren, eller når du har udført en softwarereparation eller en gendannelse af fabriksdata, kan du prøve at tvinge enheden til at lukke ned og derefter prøve at tænde den igen. Hvis problemet varer ved, kan du tvinge enheden til at lukke ned og derefter udføre en softwarereparation.

Bemærk!

  • Før du udfører en softwarereparation, skal du kontrollere, at du kender brugernavnet og adgangskoden til din Google-konto. Afhængigt af dine sikkerhedsindstillinger kan det være nødvendigt at angive dem for at genstarte enheden efter en softwarereparation.
  1. Hvis Xperia Companion ikke er installeret på din computer, kan du besøge Sony-kundesupports websted og søge efter Xperia Companion for at downloade det.
  2. Åbn Xperia Companion-softwaren på computeren, og klik på [Softwarereparation] på hovedskærmen.
  3. Følg vejledningen på skærmen for at geninstallere softwaren og fuldføre reparationen.