Anvendelse af enheden i våde og støvede omgivelser

Din enhed er vandtæt og støvafvisende med klassificeringerne IPX5/IPX8 og IP6X. Husk dog: Alle USB-porte og stik skal være helt tørre, før du bruger dem, og de påsatte dæksler skal være helt lukket. Din enhed har en åbning til nano-SIM-/hukommelseskortet med et påsat dæksel. Du må ikke sætte enheden helt under vand eller udsætte den for havvand, saltvand, klorbehandlet vand eller væsker såsom drikkevarer. Garantien dækker ikke skader eller fejl forårsaget af misbrug eller brug af enheden, som ikke er i overensstemmelse med instruktioner fra Sony. Du kan finde oplysninger om garantien ved at læse de vigtige oplysninger, der er angivet under [Indstillinger] > [Om telefonen] > [Juridiske oplysninger] på din enhed.

Sådan lukkes påsatte dæksler

 1. Tryk på de fremhævede positioner som vist på illustrationen, og kontroller, at der ikke er mellemrum mellem dækslet og enheden.

  (A): Dæksel

  Billede, der viser, hvor åbningen for SIM-kort/microSD-kort og dækslets fire hjørner er placeret

Sådan tørrer du din enhed

 1. Brug en mikrofiberklud til at tørre eventuel fugt af enheden.

  Billede af aftørring af fugt fra enheden med en mikrofiberklud

 2. Hold godt fast i enheden, mens USB-porten vender nedad, og ryst enheden kraftigt mindst 20 gange. Vend enheden om, og ryst den igen 20 gange.

  Billede af vand, der tømmes ud ved at ryste enheden. Gør det samme, når porten vender opad.

 3. Brug en mikrofiberklud til at tørre eventuel resterende fugt af. Tør knapper, porte og dele på enheden af, f.eks. højttalere, mikrofoner, sensorer, kameraer osv., som vist på billedet.

  Billede af aftørring af fugt fra enhedens bagside, front og bund samt venstre og højre side

 4. Lad din enhed være i mindst et par timer, og sørg for, at den er helt tør inden brug.