Sådan sikrer du dig, at din enhed er beskyttet

Din enhed indeholder sikkerhedsindstillinger, som stærkt anbefales, i tilfælde af at du mister din enhed, eller den bliver stjålet.

Du kan beskytte din enhed på flere måder, som vist nedenfor. Søg efter og tap på [Indstillinger], og søg derefter efter indstillingerne øverst på skærmen.

  • Skærmlås
  • Fingeraftryksstyring
  • SIM-kortlås


Du kan registrere fingeraftryk som en sikkerhedsmetode til oplåsning af din enhed eller godkendelse af køb. Søg efter og tap på [Indstillinger] > [Sikkerhed] > [Fingeraftryksstyring], og følg derefter vejledningen på skærmen.

Du kan finde flere oplysninger ved at gå til support.google.com/android/.

Bemærk!

  • Når du bruger en sikkerhedsindstilling til at beskytte din enhed, er det meget vigtigt, at du husker de detaljer, der angives under opsætningen.

Tip!

  • Når du anvender fingeraftryk til beskyttelse af din enhed, kan du anvende [Tryk for at låse op med dit fingeraftryk]-funktionen til at forhindre, at din enhed bliver utilsigtet oplåst. Søg efter og tap på [Indstillinger] > [Sikkerhed] og tap derefter på [Tryk for at låse op med dit fingeraftryk]-kontakten for at aktivere funktionen. Enheden vil ikke registrere dit fingeraftryk, medmindre du trykker på afbryderknappen.