Start af Spilforbedring-appen

Spilforbedring-appen gør det meget nemmere at spille spil med forskellige funktioner.

Tap på (Flydende ikon), mens du spiller et spil. Du kan derefter forbedre mikrofonens lydkvalitet ved stemmechat vha. et headset efter din mikrofontype. Du kan justere farverne, visningseffekterne for vist indhold og lyde og meget mere.

De hentede spil gemmes automatisk i appen Spilforbedring, og du kan hurtigt starte spillene fra Mine spil.

Hvis appen Hjem er indstillet til [Xperia Startskærm], kan alle spilapps automatisk gemmes i Spilforbedring-appen. Spilikoner, der er gemt i Spilforbedring-appen, vil være skjult fra startskærmen og appskuffen.

 1. Søg efter og tap på (Ikon for spilforbedring).

Skærmoversigt

Billede, der viser, hvor hver funktion er placeret i menuen Spilforbedring. Øverste højre område fra venstre mod højre, 1 og 2. Øverste område, 3. Midterområde, 4.

 1. Tilføj nye spil manuelt.
 2. Indstillinger for Spilforbedring
 3. Anbefales
  Der vises anbefalede spil og en introduktion til Spilforbedring-funktioner.
 4. Mine spil
  Hentede spil vises automatisk. Tap på et ikon for et spil for at starte spillet.
  Du kan få vist et skærmbillede eller en video, der er taget med appen Spilforbedring, ved at tappe på (Ikon for spilprofil).


Tip!

 • Hvis appen Hjem er indstillet til [Xperia Startskærm], kan hentede spil-apps automatisk gemmes i Spilforbedring-appen. Tap på kontakten [Gem spilikoner] i indstillingerne for Spilforbedring for at aktivere funktionen. Spilikoner, der er gemt i Spilforbedring, vil være skjult fra startskærmen og appskuffen.