Music Pro

Music Pro gør det muligt for dig at opkonvertere spor, du har optaget på en Xperia, til kvaliteten fra et Sony Music professionelt studie ved hjælp af cloud-AI-behandling. Du kan simulere lyden af Sonys elektronrørsmikrofoner og Sony Music studio-rumklangen samt reducere støj ved hjælp af en specialudviklet lydadskillelsesteknologi.

Du kan importere lydfiler og lytte med hovedtelefoner under optagelse. Du kan også høre din stemme, mens du optager, hvis du bruger hovedtelefoner, der er sluttet til 3,5 mm-lydstikket på din enhed. På redigeringsskærmen kan du opdele flere optagelser i lag og sammenligne dem og derefter vælge de bedste dele fra hver optagelse for at oprette dit ideelle spor.

Du kan anvende Music Pro på følgende måder. Se (Ikon for Menu) > [Brugstips] for yderligere oplysninger om brug af Music Pro.

Bemærk!

 • Der opkræves gebyrer ved brug af AI-behandling i skyen. Se (Ikon for Menu) > [Brugstips] angående yderligere oplysninger.
 • Music Pro er muligvis ikke tilgængelig på alle markeder, i alle lande og i alle områder.
 • Lydadskillelse

  Med Sonys AI-teknologi kan du adskille lydkilder i en optagelse. For eksempel er det muligt at adskille guitar og vokaler, der er optaget samtidig med en enkelt mikrofon (Xperia), i individuelle numre. Efter adskillelsen kan du lytte til numre individuelt og indstille lydstyrkebalancen for at skabe din ideelle blanding.

 • Fjern støj

  Ved hjælp af teknologi til lydadskillelse kan du fjerne utilsigtede lyde (støj) fra optagne vokaler eller optaget guitar.

 • Fjern rumklang

  Reducér eller fjern rumklang (rumekko) fra indendørsindstillinger ved hjælp af Sonys AI-teknologi, så du genskaber lydkvaliteten i et optagelsesstudie.

 • Mikrofonsimulation

  Genskab den enestående frekvens af Sonys højtydende vakuumrørforstærkede mikrofoner.

 • Studiesimulation

  Genskab den udsøgte kvalitet fra professionelt udstyr til lydoptagelse ved at tilføje et lydoptagelsesstudies kendetegnende resonans (tilføjer ikke en rumklangseffekt).