Opdag Photo Pro

Photo Pro har to hovedfunktioner, BASIC (Grundlæggende)-tilstanden og AUTO/P/S/M-tilstandene. Med BASIC (Grundlæggende)-tilstanden kan du nemt tage fotos og optage videoer på en måde, der svarer til et almindeligt smartphonekamera. Med AUTO/P/S/M-tilstandene kan du optage dine ideelle billeder, som var det med et professionelt kamera.

BASIC (Grundlæggende)-tilstand

Ved at udnytte smartphones anvendelighed kan du nemt tage fotos og optage videoer ved at tappe på skærmen. Objektiver kan skiftes jævnt fra ultravid til telefoto.

Ud over at tage fotos, hvor kameraet automatisk justerer indstillinger i henhold til motivet og forholdene, kan du også bruge den kontinuerlige optagetilstand, Bokeh-effekt, lysstyrke og farvejustering med mere.

Grænsefladen skifter automatisk, så du kan anvende kameraet både lodret og vandret.

Brug lukkerknappen for skærmen eller enhedens lukkerknap til at tage billeder og optage videoer i BASIC (Grundlæggende)-tilstanden.

Lodret stil

Billede af Photo Pro-standbyskærmen i BASIC (Grundlæggende)-tilstanden i stående retning

Vandret stil

Billede af Photo Pro-standbyskærmen i BASIC (Grundlæggende)-tilstanden i liggende retning

AUTO/P/S/M-tilstande

AUTO/P/S/M-tilstandene har kontrolelementer, som normalt kan findes på professionelle kameraer. Du kan vælge automatiske indstillinger eller manuelt kontrollere ISO, lukkerhastighed, hvidbalance og meget mere. Du kan også udsende til RAW-formatet.

Brug enhedens lukkerknap til at optage stillbilleder i tilstandene AUTO/P/S/M.

Billede af Photo Pro-standbyskærmen i tilstanden Prioriteret lukkerhastighed