Önkioldó (Egy)

állókép

Egy képet készít az önkioldó használatával, amikor az exponáló gomb lenyomása után eltelt a megadott számú másodperc. Használja az 5 másodperces / 10 másodperces önkioldót, ha benne akar lenni a képben, a 2 másodperces önkioldót pedig az exponáló gomb lenyomásakor fellépő fényképezőgép-bemozdulás csökkentésére.

 1. Nyomja meg: / (Képtovább.mód) a vezérlőkerékkel → [Önkioldó (Egy)].
  • A következőképpen is megadhatja a képtovábbítási módot: MENU (Felvétel) → [Képtovább. mód][Képtovább.mód].
 2. A vezérlőkerék jobb vagy bal oldalával válassza ki a kívánt módot.
 3. Állítsa be a fókuszt, és fényképezzen.
  Az önkioldó jelző villogni kezd, hangjelzés hallható, és megadott számú másodperc elteltével a készülék elkészíti a képet.

A menüelem részletei

Beállíthatja, hogy ebben az üzemmódban a készülék az exponáló gomb lenyomása után hány másodperccel készítse el a képet.

Önkioldó (Egyetlen): 10 mp
Önkioldó (Egyetlen): 5 mp
Önkioldó (Egyetlen): 2 mp

Tipp

 • Az önkioldó visszaszámlálásának leállításához nyomja meg ismét az exponáló gombot, vagy nyomja meg a / (Képtovább.mód) gombot a vezérlőkeréken.
 • Ha az önkioldót le szeretné állítani, nyomja meg a / (Képtovább.mód) gombot a vezérlőkeréken, és válassza az (Egyszeri Felv.) lehetőséget.
 • Ha nem akarja, hogy az önkioldó visszaszámlálását sípolás jelezze, állítsa az [Audió jel(Felvétel)] opciót [Ki] értékre.
 • Ha az önkioldót expozíciósorozat módban akarja használni, képtovábbítási módot állítsa expozíciósorozat módra, majd válassza a következőket: MENU (Felvétel) → [Képtovább. mód][Exp.-eltolási beáll.][Önkioldó exp. alatt].

Megjegyzés

 • Az önkioldó funkció nem érhető el az alábbi helyzetekben:
  • [Sportesemény] az [Jelenet] alatt.
TP1001384642