Állóképek lejátszása

A funkció a rögzített képek megtekintésére szolgál.

 1. Lejátszás módba váltáshoz nyomja meg a (Lejátszás) gombot.

  Lejátszás módba váltáshoz megérintheti a képernyőn a (Lejátszás) ikont.

  Ha az érintéses funkcióikonok nem jelennek meg, seperjen a képernyőn balra vagy jobbra a megjelenítésükhöz.
  A részleteket lásd: „Érintéses funkcióikonok”.

 2. Válassza ki a képet a vezérlőkerékkel.
  • A folyamatos vagy időköz felvétellel felvett képek csoportként jelennek meg. A csoportban lévő képek lejátszásához nyomja meg a vezérlőkerék közepét.

Tipp

 • A készülék egy képkezelő fájlt hoz létre a memóriakártyán, ahová menti és ahonnan lejátssza a képeket. Előfordulhat, hogy a képkezelő fájlba nem regisztrált képek lejátszása nem megfelelő. Ha másik fényképezőgéppel készített képeket szeretne lejátszani, regisztrálja azokat a képeket a képkezelő fájlba a következőképpen: MENU (Felvétel) → [Adathordozó][Képkez.fájl helyre.].
 • Ha a képeket közvetlenül folyamatos felvétel után játssza le, a képernyőn egy ikon jelenhet meg, jelezve hogy az adatok írása folyamatban van / a még kiírandó képek száma. Írás közben bizonyos funkciók nem érhetők el.
 • Ha a [Fókuszkeret kijelz] beállítása [Be], a felvétel időpontjában érvényes fókuszkeret megjelenik a lejátszott képeken. A fókuszkeret, amelyre a fényképezőgép a fényképezés során fókuszált, zölden jelenik meg. Ha több fókuszkeret is megjelent felvétel közben, lejátszás közben csak az jelenik meg, amelyre a fényképezőgép ténylegesen megpróbált fókuszálni.
 • Ha az [Arányj. megj.] beállított értéke [Be], a fényképezés közben megjelenített arány jelölő a lejátszott kép felett is megjeleníthető.
TP1001384543