A „Súgóútmutató” használata

A „Súgóútmutató” egy „webes használati útmutató”, amely abból a célból készült, hogy leírja a fényképezőgép funkcióit és azok használatát. A „Súgóútmutató” tartalmaz minden információt, amelyre szüksége van a fényképezőgép teljes kihasználásához.
(Az oldalon látható „Súgóútmutató” képernyők csak tájékoztatásul szolgálnak. Ezek eltérhetnek az adott modell képernyőjén megjelenő tényleges kijelzéstől.)

Tipp

  • A fényképezőgéphez járó „Használatbavételi útmutató” a készülék alapvető működését és a felhasználással kapcsolatos óvintézkedéseket írja le. Kérjük, a „Súgóútmutató” mellett a „Használatbavételi útmutató” információit is tekintse át.

A „Súgóútmutató” ikonjai

állókép: Az állókép-felvételi módokban megjelenő menüelemek

mozgókép, lassított és gyorsított felvétel: A mozgókép-felvételi módokban és a lassított/gyorsított felvételi módokban megjelenő menüelemek

állókép, mozgókép, lassított és gyorsított felvétel: Az állókép-felvételi módokban, a mozgókép-felvételi módokban és a lassított/gyorsított felvételi módokban egyaránt megjelenő menüelemek

Az egyes felvételi módok és a menü közötti kapcsolat részleteit lásd: „MENU gomb”.

A kívánt információk megkeresése

„A” módszer: Keresés kulcsszó alapján

Írja be a keresési kulcsszót („fehéregyensúly”, „fókuszmező” stb.), és a keresési eredményekből jelenítse meg a megtekinteni kívánt leíró oldalt. Ha két vagy több kulcsszót ad meg szóközzel elválasztva, akkor olyan oldalakat kereshet, amelyek ezeket a kulcsszavakat mind tartalmazzák.


„B” módszer: A tartalomjegyzék megtekintése

A tartalomjegyzék megjelenítéséhez kattintson a (Tartalomjegyzék) ikonra. Ha a tartalomjegyzékből kiválaszt egy címet, megjelenítheti a leíró oldalt.

Számítógépen megjelenő képernyő

Egy keresőmező (A) látható a képernyő tetején. A tartalomjegyzék a keresőmező jobb oldalán található tartalomjegyzék ikonra kattintva jelenik meg.

Okostelefonon megjelenő képernyő

Egy keresőmező (A) látható a képernyő tetején. A tartalomjegyzék a keresőmező jobb oldalán található tartalomjegyzék ikonra kattintva jelenik meg.


„C” módszer: Funkciók keresése a MENU-ben

Ha úgy szeretne információkat keresni, hogy közben nézi a fényképezőgép MENU képernyőjét, használja a „Funkciók keresése a MENU-ben” oldalt. A listából egy MENU elemet kiválasztva közvetlenül a leíró oldalra léphet.

A kapcsolódó funkciókkal kapcsolatos információk megtekintése

Az egyes oldalak alján olyan „Kapcsolódó témák” szakaszok találhatók, amelyek az éppen megjelenített leíró oldalhoz kapcsolódó információkat tartalmaznak. Az éppen megjelenített oldal mélyebb megértéséhez olvassa el az ott felsorolt részeket is.

Ugrás az előző/következő oldalra

Az oldal alján az „Előző” vagy a „Következő” gombbal az előző vagy a következő oldalra léphet a tartalomjegyzékhez való visszatérés nélkül.

A „Súgóútmutató” összes oldalának kinyomtatása

Az összes oldal kinyomtatásához válassza a [ PDF letöltése] gombot a kezdőlap bal alsó sarkában. Amikor megjelenik a PDF fájl, a böngésző nyomtatási menüjével nyomtassa ki.

Ez a funkció bizonyos nyelveken nem érhető el.

Csak az éppen megjelenített oldal nyomtatása (csak számítógépen)

Kizárólag az éppen megjelenített oldal kinyomtatásához válassza a [ Oldal nyomtatása] gombot az oldal alján. Amikor megjelenik a nyomtatási képernyő, válassza ki a nyomtatót.

A kijelzés nyelvének megváltoztatása

Lépjen a nyelvválasztás oldalra az oldal alján található [ Nyelv választása oldal] lehetőséggel, és válasszon nyelvet.

TP1001417962