Felvételi beállítások regisztrálása egyéni gombhoz (Egyéni felv.beáll.reg.)

állókép

Felvételi beállításokat regisztrálhat (például az expozíció, a fókusz, a képtovábbítási mód stb. beállításait) egy egyéni gombhoz, majd az adott gomb lenyomva tartásával ideiglenesen előhívhatja ezeket. Csak nyomja meg az egyéni gombot a beállítások bekapcsolásához, és engedje fel, ha az eredeti beállításokhoz akar visszatérni. Ez a funkció aktív jelenetek, például sportjelenetek felvételénél hasznos.

 1. MENU (Felvétel) → [Felvételi mód][Egyéni felv.beáll.reg.] → Válasszon egy regisztrációs számot [E. beáll. behív. tart. 1] és [E. beáll. behív. tart. 3] között.
  Megjelenik a kiválasztott számhoz tartozó beállítóképernyő.
 2. A vezérlőkerék felső/alsó/bal/jobb oldalának megnyomásával válassza ki az adott regisztrációs szám előhívni kívánt funkcióinak jelölőnégyzeteit, és jelölje be őket.
  Egy (pipa) jel jelenik meg a funkciók négyzetében.
  • A kijelölés visszavonásához nyomja meg ismét a vezérlőgomb közepét.
 3. Válassza ki a módosítani kívánt elemet a vezérlőkerék felső/alsó/bal/jobb oldalának megnyomásával, majd a kiválasztott funkció kívánt beállításához nyomja meg a közepét.
  • A [Jelenlegi beáll. importál.] funkcióval a fényképezőgép aktuális beállításait a választott regisztrációs számhoz rendelheti.
 4. Válassza a [Regisztráció] lehetőséget.

Eltárolható beállítások

 • Különféle funkciókat regisztrálhat a fényképezéshez. A fényképezőgép menüjében az aktuálisan regisztrálható elemek jelennek meg.
 • Expozíció
 • Fókusz beállítás
 • Képtovábbítási mód (ha nem önkioldó)

Az eltárolt beállítások előhívása

 1. MENU (Beállítások) → [Működt. testresz.][Egy.gomb/tárcsab] → Válassza ki a kívánt gombot, majd válasszon egy regisztrációs számot [E. beáll. behív. tart. 1] és [E. beáll. behív. tart. 3] között.
 2. A felvételkészítés képernyőn nyomja meg az exponáló gombot, miközben lenyomva tartja azt a gombot, amelyhez regisztrációs számot rendelt hozzá.
  Az egyéni gomb lenyomva tartására a készülék aktiválja a regisztrált beállításokat.

Tipp

 • Az [Egyéni felv.beáll.reg.] beállításokat módosíthatja, miután regisztrációs számokat rendelt az egyéni gombhoz az [Egy.gomb/tárcsab] funkcióval.

Megjegyzés

 • Az [E. beáll. behív. tart. 1] és [E. beáll. behív. tart. 3] közötti regisztrációs számok csak akkor érhetők el, ha a felvételi mód beállítása P/A/S/M.
 • A csatlakoztatott objektívtől és a fényképezőgép állapotától függően előfordulhat, hogy a regisztrált beállítások nem lépnek érvénybe a regisztrált beállítás előhívására.
TP1001413709