Arc Regisztráció (állókép/mozgókép)

állókép, mozgókép, lassított és gyorsított felvétel

Ezzel a funkcióval regisztrálhatja és törölheti az arcadatokat, és beállíthatja, hogy azonosítsa-e a készülék a regisztrált arcokat. Maximum hét arc regisztrálható. Ha a regisztrált arcok egyikét beállítja felismerési célpontként, akkor ez az arc elsőbbséget élvez a fókuszállítás során.

  1. MENU (Fókusz) → [Témafelismerés][Arc Regisztráció].
  2. Az [Arc Regisztráció] lista képernyőn válassza ki a + ikonkeretet, majd nyomja meg a vezérlőkerék közepét.
  3. Helyezze a regisztrálni kívánt arcot a képernyő közepén lévő keretbe, és nyomja meg a vezérlőkerék közepét.
    A regisztrált arc megjelenik az [Arc Regisztráció] lista képernyőn.
A felismerendő arc kiválasztása
Válassza ki a felismerendő arcot a [Arc Regisztráció] lista képernyőn, és nyomja meg a vezérlőkerék közepét. Az azonosítási célpontként beállított arc választógombja bekapcsol.
Regisztrált arc törlése
Válassza ki a törlendő arcot a [Arc Regisztráció] lista képernyőn, és nyomja meg a (Törlés) gombot. Ezután válassza az [Arc törlése] lehetőséget. Ha a [Minden arc törlése] lehetőséget választja, az összes regisztrált arc törlődik.

Megjegyzés

  • Az [Arc Regisztráció] műveletet végezze világos helyen úgy, hogy az alany előre nézzen. Könnyebb lesz az arc regisztrálása, ha a keretben, a képernyő közepén helyezi el, a nyakat és a vállakat pedig a keret alá helyezi. Ha az arcot kalap, maszk, napszemüveg stb. takarja, vagy a nyak vagy a váll el van rejtve, akkor előfordulhat, hogy nem tudja megfelelően regisztrálni az arcot.
  • A regisztrált arc adatai az [Arc törlése] funkció végrehajtása után is megmaradnak a fényképezőgépben. Ha a fényképezőgépről is szeretné törölni, hajtsa végre a [Minden arc törlése] műveletet.
TP1001421739