Kisegítő lehetőségek

A fényképezőgép akadálymentesítést szolgáló funkciókkal van ellátva, amelyek vizuális segítségként szolgálnak.

Képernyőolvasó funkció

A fényképezőgép hangosan felolvassa az információkat, például a menüképernyőket és az üzeneteket.

Ha mindig engedélyezni szeretné a képernyőolvasó funkciót, nyomja meg és tartsa lenyomva a MENU gombot a fényképezőgép első bekapcsolása után megjelenő kezdeti beállítási képernyőn. A képernyőolvasó funkció engedélyezve lesz.

Ha használja a képernyőolvasó funkciót a kezdeti beállítási képernyőn, a képernyőolvasó funkció a kezdeti beállítás után is engedélyezve marad, és a MENU gomb megnyomásával és lenyomva tartásával ki- és bekapcsolhatja.

A MENU gomb a fényképezőgép hátoldalán, a kereső nézőkéjétől jobbra, közvetlenül a képernyő felett található, vízszintesen fekvő hosszú gomb.

Képernyőnagyítás funkció

A szöveg olvashatóságának javítása érdekében kinagyíthatja a menüképernyőt. (Egyes menüképernyők nem támogatják a kinagyítás funkciót.)

A funkció engedélyezéséhez válassza a MENU (Beállítások) → [Kiseg. lehet.][Képernyő nagyítása] lehetőséget. A menüképernyőt kinagyíthatja, ha megnyomja az egyéni gombot a menüképernyőn.

A részleteket lásd: „ Képernyő nagyítása ”.

Tipp

  • Ha nem használta a képernyőolvasó funkciót a kezdeti beállítási képernyőn, a funkciót a menüből engedélyezheti. Válassza a következőket: MENU (Beállítások) → [Kiseg. lehet.][Képernyőolvasó][Képernyőolvasó][Be].
  • Ha nem használta a képernyőolvasó funkciót a kezdeti beállítási képernyőn, a [Vált.: h. nyomás] beállított értéke a [Képernyőolvasó] alatt [Ki] lesz. Állítsa a [Vált.: h. nyomás] opciót [Be] értékre, ha a MENU gomb nyomva tartásával szeretné be- és kikapcsolni a képernyőolvasó funkciót.

Megjegyzés

  • A kezdeti beállítási képernyőn vagy a [Nyelv] alatt kiválasztott nyelvtől függően előfordulhat, hogy a képernyőolvasó funkció nem támogatott.
TP1001424931