Expozíció vez. típ.

mozgókép, lassított és gyorsított felvétel

Ha az üzemmódtárcsa beállítása P/A/S/M, kiválaszthatja az expozíció beállításának módját (zársebesség, rekesz és ISO érzékenység) mozgóképfelvétel közben. [P/A/S/M mód] esetében az üzemmódtárcsa P/A/S/M állásaival kiválaszthatja az expozíciós módot. [Rugal. Exp. mód] esetében átválthat külön a rekeszérték, a zársebesség és az ISO érzékenység automatikus és kézi beállításai között, ahogy azt a professzionális fényképezőgépek expozíció-szabályozó rendszere lehetővé teszi.

  1. MENU (Felvétel) → [Felvételi mód][Expozíció vez. típ.] → kívánt beállítás.

A menüelem részletei

P/A/S/M mód:
Kiválaszthatja a kívánt expozíciós módot: [Autom. Program], [Rekesz elsőbbs.], [Zárseb. elsőbbs.] vagy [Kézi expozíció].
Rugal. Exp. mód:
Beállíthatja a rekeszértéket, a zársebességet és az ISO érzékenységet automatikusan (Automatikus) vagy kézzel (Kézi).
Válthat az automatikus és a kézi beállítások között a hozzárendelt egyéni gomb segítségével, vagy megváltoztathatja a rekesznyílás, a zársebesség és az ISO érzékenység értékeit az első tárcsa, az L hátsó tárcsa, az R hátsó tárcsa és a vezérlőkerék forgatásával.

Megjegyzés

  • Ha az [Expozíció vez. típ.] beállítása [Rugal. Exp. mód], és mozgóképfelvételt készít a MOVIE (mozgókép) gomb megnyomásával fényképezési üzemmódban, a mozgóképet az üzemmódtárcsával kiválasztott expozíciós módban rögzíti a készülék.
TP1001417956