Távoli felvételi beáll.

Konfigurálhatja az okostelefon vagy számítógép használatával, távkapcsolattal történő felvételkészítés során elmentett képek beállításait.

  1. MENU (Hálózat) → [Csatl./PC távk.][Távoli felvételi beáll.] → kívánt beállítási tétel.

A menüelem részletei

Állókép ment. helye:
Beállíthatja a mentési célmappát. ([Csak hely]/[Cél + kamera]/[Csak kamera])
Kép mentési mérete:
Kiválaszthatja az okostelefonra vagy számítógépre áttöltésre kerülő képek fájlméretét, ha az [Állókép ment. helye] beállítása [Cél + kamera]. Eredeti méretű JPEG/HEIF fájl vagy 2M-kompatibilis JPEG/HEIF fájl másolható. ([Eredeti]/[2M])
RAW+J Kép ment.:
Kiválaszthatja az okostelefonra vagy számítógépre áttöltendő képek fájltípusát, ha az [Állókép ment. helye] beállítása [Cél + kamera], és a [Fájlformátum] beállítása [RAW & JPEG]. ([RAW & JPEG]/[Csak JPEG]/[Csak RAW])
RAW+H Kép ment.:
Kiválaszthatja az okostelefonra vagy számítógépre áttöltendő képek fájltípusát, ha az [Állókép ment. helye] beállítása [Cél + kamera], és a [Fájlformátum] beállítása [RAW & HEIF]. ([RAW & HEIF]/[Csak HEIF]/[Csak RAW])

Megjegyzés

  • Ha nem írható memóriakártyát helyez a fényképezőgépbe, akkor nem lehet állóképeket rögzíteni, még akkor sem, ha az [Állókép ment. helye] beállítása [Csak kamera] vagy [Cél + kamera].
  • Ha a [Csak kamera] vagy az [Cél + kamera] lehetőség van kiválasztva az [Állókép ment. helye] alatt, és nincs a fényképezőgépben memóriakártya, akkor a zár akkor sem old ki, ha a [Kiold m.kártya nélkül] beállítása [Engedélyezés].
  • A fényképezőgépen történő állóképlejátszás közben nem lehet okostelefonnal vagy számítógéppel végzett, távkapcsolattal történő felvételkészítést végezni.
  • A [RAW+J Kép ment.] és a [RAW+H Kép ment.] lehetőség csak akkor állítható be, ha a [Fájlformátum] beállítása [RAW & JPEG] vagy [RAW & HEIF].
TP1001419359