A fényképezőgép kezdeti beállításának elvégzése

Bluetooth-kapcsolat létrehozásával (párosítás) a fényképezőgép és egy okostelefon között, valamint a(z) Creators' App okostelefon-alkalmazás használatával elvégezheti az okostelefonról a fényképezőgép kezdeti beállítását, például a dátum- és időbeállításokat. Telepítse az Creators' App alkalmazást az okostelefon alkalmazástárából. Ha már telepítve van az okostelefonra az alkalmazás, frissítse a legújabb verzióra.

Az Creators' App alkalmazást úgy is telepítheti, hogy okostelefonja segítségével beolvassa a fényképezőgép képernyőjén megjelenő QR Code-ot.

Az Creators' App funkcióval kapcsolatos részleteket lásd a következő webhelyen.
https://www.sony.net/ca/

 1. Az ON/OFF tápkapcsoló „ON” állásba fordításával kapcsolja be a fényképezőgépet.
 2. Válassza ki a kívánt nyelvet, majd nyomja meg a vezérlőkerék közepét.
  • Megjelenik az adatvédelmi nyilatkozat képernyő. Olvassa el a biometrikus adatokkal kapcsolatos adatvédelmi nyilatkozatot a hivatkozást okostelefonnal stb. megnyitva.
 3. Nyomja meg a vezérlőkerék közepét.
 4. A fényképezőgép képernyőjén megjelenő utasításokat követve csatlakoztassa a fényképezőgépet az okostelefonhoz.
  • Az okostelefon és a fényképezőgép összecsatlakoztatásához indítsa el a(z) Creators' App alkalmazást az okostelefonon.
  • Ha nem csatlakoztat okostelefont, megjelenik a terület/dátum/idő beállításának képernyője.
  • Ha a kezdeti beállítás után akarja az okostelefont a fényképezőgéphez csatlakoztatni, válassza a következőket: MENU (Hálózat) → [Csatl./PC távk.][Okostel.-kapcsolat].
 5. Végezze el a fényképezőgép kezdeti beállítását a Creators' App képernyőjén.
  • Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a következő elemek beállításához.
   • Terület/Dátum/Idő
   • Auto. KIkapcs. hőm.
   • Eszköznév

   Ezeket a beállításokat később módosíthatja a fényképezőgép menüjében.

A dátum és az idő megőrzéséről

Ez a fényképezőgép beépített segédakkumulátort tartalmaz, amely a készülék be- vagy kikapcsolt állapotától és az akkumulátoregység behelyezésétől és töltöttségétől függetlenül gondoskodik a dátum, az idő és más beállítások megőrzéséről.

A beépített segédakkumulátor feltöltéséhez helyezzen be egy feltöltött akkumulátoregységet a fényképezőgépbe, majd legalább 24 órán keresztül hagyja a készüléket kikapcsolva.

Ha az óra az akkumulátoregység minden egyes feltöltése után lenullázódik, akkor előfordulhat, hogy elöregedett a beépített segédakkumulátor. Forduljon egy szervizhez.

Tipp

 • A képernyőolvasó funkció bekapcsolásához nyomja meg és tartsa lenyomva a MENU gombot a kezdeti beállítási képernyőn. A kiválasztott nyelvtől függően előfordulhat, hogy a képernyőolvasó funkció nem támogatott.
 • Ha a fényképezőgépet Bluetooth kapcsolattal okostelefonhoz csatlakoztatja, akkor az okostelefonnal is kezelheti a fényképezőgépet, és képeket másolhat a fényképezőgépről az okostelefonra.

Megjegyzés

 • Ha kilép menet közben a dátum és idő beállítása műveletből, a fényképezőgép bekapcsolásakor mindig megjelenik a dátumot és időt beállító képernyő.
 • A fényképezőgép beépített órája időbeli hibákat mutathat. Állítsa be az időt rendszeres időközönként.
TP1001421785