A fényképezőgép csatlakoztatása számítógéphez

 1. Helyezzen egy kellőképpen feltöltött akkumulátoregységet a fényképezőgépbe.
 2. Kapcsolja be a fényképezőgépet és a számítógépet.
 3. (Beállítások)[USB] → Állítsa az [USB-csatl.-i mód] opciót [Háttértár (MSC)] értékre.
 4. Csatlakoztassa a fényképezőgép USB Type-C csatlakozóját a számítógéphez egy kereskedelmi forgalomban kapható USB-kábellel.
  • Amikor első alkalommal csatlakoztatja a fényképezőgépet a számítógéphez, a számítógépen automatikusan elindulhat egy eljárás a fényképezőgép felismerésére. Várjon, amíg az eljárás véget ér.
  • Ha a fényképezőgépet a számítógéphez csatlakoztatja az USB-kábellel, és az [USB töltés] beállítása [Be], a tápfeszültséget a számítógép biztosítja. (Alapértelmezett beállítás: [Be])
  • Használjon az USB szabványnak megfelelő kábelt.
  • Nagyobb kommunikációs sebesség érhető el SuperSpeed USB 5 Gbps (USB 3.2)-kompatibilis számítógép és egy kereskedelmi forgalomban kapható USB-kábel segítségével.

Megjegyzés

 • Ne kapcsolja be/ki a számítógépet, ne indítsa újra, és ne ébressze fel a számítógépet alvó üzemmódból, ha USB-kapcsolat van a számítógép és a fényképezőgép között. Ellenkező esetben meghibásodás következhet be. Mielőtt a számítógépet be-/kikapcsolná, újraindítaná vagy felébresztené alvó üzemmódból, válassza le a fényképezőgépet a számítógépről.
TP1001384680