Csatlak. pont beállít.

A hozzáférési pont kézzel regisztrálható. Az eljárás előtt ellenőrizze a hozzáférési pont SSID nevét, a biztonsági rendszert és a jelszót. Egyes eszközökön van előre beállított jelszó. További részleteket a hozzáférési pont használati útmutatójában talál, vagy kérjen tanácsot a hozzáférési pont rendszergazdájától.

Előbb állítsa az [Wi-Fi kapcsolat] opciót [Be] értékre.

 1. MENU (Hálózat) → [Wi-Fi][Csatlak. pont beállít.].
 2. Válassza ki a regisztrálni kívánt hozzáférési pontot.

  Ha a kívánt hozzáférési pont megjelenik a képernyőn: Válassza ki a kívánt hozzáférési pontot.

  Ha a kívánt hozzáférési pont nem jelenik meg a képernyőn: Válassza a [Kézi beállítás] lehetőséget, és adja meg a hozzáférési pontra vonatkozó beállításokat.

  • A [Kézi regisztráció] lehetőség választása esetén adja meg a hozzáférési pont SSID nevét, majd válassza ki a biztonsági rendszert.
  • Ha a [WPS PIN] lehetőséget választja, akkor regisztrálhatja a hozzáférési pontot úgy, hogy beírja a fényképezőgépen megjelenő PIN-kódot a csatlakoztatott eszközbe.
 3. Adja meg a jelszót, és válassza az [OK] lehetőséget.

  • A (lakat jelzés) nélküli hozzáférési pontokhoz nem kell jelszót megadni.
  • Ne feledje, hogy jelszava megjelenítése azzal a kockázattal jár, hogy felfedheti a jelszavát egy harmadik fél előtt. A megjelenítés előtt győződjön meg arról, hogy senki sem tartózkodik a közelben.
 4. Válassza az [OK] lehetőséget.

Egyéb beállítási tételek

A hozzáférési pont állapotától vagy a beállítási módtól függően szükség lehet egyéb tételek beállítására is.

Nem regisztrált hozzáférési pont esetén válassza a [Részletek] gombot a jelszóbeviteli képernyőn.

Regisztrált hozzáférési pont esetében nyomja meg a vezérlőkerék jobb oldalát a hozzáférési pont kiválasztására szolgáló képernyőn.

Elsőbbségi kapcs.:
Választhat: [Be] vagy [Ki].
IP cím beállítás:
Választhat: [Automatikus] vagy [Kézi].
IP cím:
Az IP-cím kézi bevitele esetén adja meg a beállított címet.
Alhálózati maszk/Alapértelmezett átjáró/Elsődleg. DNS szerver/Másod. DNS szerver:
Ha az [IP cím beállítás] [Kézi] értékre van állítva, akkor adja meg az egyes címeket a hálózati környezetnek megfelelően.

Tipp

 • Ha regisztrált hozzáférési pontot választ ki, az adott hozzáférési pont [Elsőbbségi kapcs.] beállítása [Be] lesz, előnyben részesítve az ezzel a hozzáférési ponttal létesített kapcsolatokat.
 • Az elsőbbséget élvező hozzáférési pontot egy (korona) ikon jelöli.

Megjegyzés

 • A hozzáférési pont regisztrálása után az adott hozzáférési pont [Elsőbbségi kapcs.] beállítása [Be] lesz. Ha le szeretné állítani az előnyben részesített csatlakozást valamelyik hozzáférési ponthoz, állítsa az adott hozzáférési pont [Elsőbbségi kapcs.] beállítását [Ki] értékre.
 • Ha 2,4 GHz-es és 5 GHz-es hozzáférési pont is van ugyanazzal az SSID titkosítási formátummal, akkor a nagyobb rádió-térerősséggel rendelkező hozzáférési pont jelenik meg.
TP1001384653