JPEG/HEIF váltás (Fotórögzítés)

Váltja a [Fotórögzítés] funkcióval rögzített állóképek fájlformátumát (JPEG / HEIF).

A JPEG fájlokat különféle környezetekben megtekintheti és szerkesztheti. Az HEIF formátumnak nagy a tömörítési hatékonysága. A fényképezőgép HEIF formátumban kiváló képminőséggel és kis fájlmérettel képes rögzíteni. A számítógéptől vagy a szoftvertől függően előfordulhat, hogy nem tudja megtekinteni vagy szerkeszteni a HEIF fájlokat. Ezen felül HEIF-kompatibilis környezetre van szükség az állóképek lejátszásához HEIF formátumban. Kiváló minőségű állóképeket élvezhet a fényképezőgép és egy tévékészülék HDMI-kapcsolattal történő csatlakoztatásával.

  1. MENU (Lejátszás) → [Szerkesztés][JPEG/HEIF váltás] → kívánt beállítás.

A menüelem részletei

JPEG:
Digitális feldolgozást hajt végre a RAW fájlon, és JPEG formátumban rögzíti. Ez a beállítás a kompatibilitásnak ad elsőbbséget.
HEIF(4:2:0):
Digitális feldolgozást hajt végre a RAW fájlon, és HEIF (4:2:0) formátumban rögzíti. Ez a beállítás a képminőségnek és a tömörítési hatékonyságnak ad elsőbbséget.
HEIF(4:2:2):
Digitális feldolgozást hajt végre a RAW fájlon, és HEIF (4:2:2) formátumban rögzíti. Ez a beállítás a képminőségnek ad elsőbbséget.

Megjegyzés

  • A fényképezőgéppel rögzített HEIF képfájlok nem jeleníthetők meg olyan fényképezőgépeken, amelyek nem támogatják a HEIF fájlformátumot. Vigyázzon, nehogy véletlenül törölje a HEIF képfájlokat a memóriakártya formázásával vagy a fájlok törlésével.
TP1001417995