Licenc

Megjegyzések a licencekkel kapcsolatban

A készülékhez olyan szoftverek vannak mellékelve, amelyek használatára a szoftvertulajdonosok licencszerződései vonatkoznak. Ezen szoftverek szerzői jogaival bíró tulajdonosok kérésére kötelességünk tájékoztatni önt az alábbiakról. A licencek (angol nyelven) megtalálhatók a készülék belső memóriájában. Ha el akarja olvasni a „PMHOME” - „LICENSE” mappában lévő licenceket, hozzon létre háttértár kapcsolatot a készülék és a számítógép között.

AZ AVC SZABADALOMPORTFÓLIÓ LICENC ALAPJÁN EZT A TERMÉKET A VÁSÁRLÓ SZEMÉLYES CÉLLAL VAGY MÁS, ELLENSZOLGÁLTATÁSSAL NEM JÁRÓ CÉLOKKAL A KÖVETKEZŐKRE HASZNÁLHATJA:

(i) AZ AVC SZABVÁNY SZERINT VIDEÓT KÓDOLHAT („AVC VIDEÓ”)

ÉS/VAGY

(ii) DEKÓDOLHAT OLYAN AVC-VIDEÓT, AMELYET EGY SZEMÉLYES TEVÉKENYSÉGET FOLYTATÓ VÁSÁRLÓ KÓDOLT ÉS/VAGY AMELYET AVC-VIDEÓK FORGALMAZÁSÁRA FELJOGOSÍTOTT VIDEOFORGALMAZÓTÓL SZERZETT BE.

A LICENCJOG NEM VONATKOZIK ÉS NEM TERJESZTHETŐ KI MÁSFAJTA HASZNÁLATRA. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK, BELEÉRTVE A PROMÓCIÓS, BELSŐ ÉS KERESKEDELMI HASZNÁLATTAL ÉS A LICENCCEL KAPCSOLATOSAKAT, AZ MPEG LA, L.L.C. CÍMRŐL SZEREZHETŐK BE.

LÁSD: HTTPS://WWW.MPEGLA.COM

A patentlist.accessadvance.com oldalon felsorolt HEVC szabadalmak egy vagy több igénypontjának hatálya alá tartozik.


A felhasznált GNU GPL/LGPL szoftverről

A termékhez mellékelt szoftver olyan szerzői jogokkal védett szoftverösszetevőket tartalmaz, amelyek használatához a GPLv2 és más, a forráskódhoz való hozzáférést megkövetelő licencek adnak engedélyt. A GPLv2 (és más licencek) előírásaival összhangban ezekhez a forráskódokhoz a https://www.sony.net/Products/Linux/ oldalon hozzáférhet.


A GPLv2 előírásokkal összhangban a forráskódot fizikai adathordozón is megkaphatja tőlünk a termék utolsó átvételétől számított három évig, ha ezt a https://www.sony.net/Products/Linux/ oldalon egy űrlapon keresztül kérvényezi.
Ez az ajánlat érvényes mindenkire, akihez az információk eljutottak.

TP1001384827