De camcorder gebruiken in het buitenland

Voeding

  • U kunt de camcorder met de bijgeleverde netspanningsadapter gebruiken in landen/regio's met een netspanning van 100 V tot 240 V en een frequentie van 50 Hz / 60 Hz. U kunt ook de accu opladen.

Beelden bekijken in 4K

  • Om 4K-beelden te bekijken in 4K, moet u de camcorder aansluiten op een 4K-compatibele tv (of monitor) met behulp van een HDMI-kabel (los verkrijgbaar). Om de films die zijn opgenomen met uw camcorder te bekijken op een tv, stelt u [60i/50i-SEL.] op voorhand in op het geschikte tv-systeem voor het land/de regio waarin u de films wilt bekijken. Zie "Landen/regio's waar u [60i/50i-SEL.] moet instellen op [60i]" en "Landen/regio's waar u [60i/50i-SEL.] moet instellen op [50i]" voor landen en regio's waarin uw tv-systeem elke instelling ondersteunt.

Films van HD-kwaliteit (hoge definitie) bekijken

  • Om beelden te bekijken in hoge definitie (HD), moet u de camcorder aansluiten op een HD-compatibele tv (of monitor) met behulp van een HDMI-kabel (los verkrijgbaar). Om de films die zijn opgenomen met uw camcorder te bekijken op een tv, stelt u [60i/50i-SEL.] op voorhand in op het geschikte tv-systeem voor het land/de regio waarin u de films wilt bekijken. Zie "Landen/regio's waar u [60i/50i-SEL.] moet instellen op [60i]" en "Landen/regio's waar u [60i/50i-SEL.] moet instellen op [50i]" voor landen en regio's waarin uw tv-systeem elke instelling ondersteunt.

Beelden afspelen op een aangesloten TV

  • Als u beelden wilt afspelen op een tv (of monitor), moet u de camcorder aansluiten op een tv (of monitor) met de HDMI-kabel (los verkrijgbaar) of een AV-kabel (los verkrijgbaar). Om de films die zijn opgenomen met uw camcorder te bekijken op een tv, stelt u [60i/50i-SEL.] op voorhand in op het geschikte tv-systeem voor het land/de regio waarin u de films wilt bekijken. Zie "Landen/regio's waar u [60i/50i-SEL.] moet instellen op [60i]" en "Landen/regio's waar u [60i/50i-SEL.] moet instellen op [50i]" voor landen en regio's waarin uw tv-systeem elke instelling ondersteunt.

Landen/regio's waarin u [60i/50i-SEL.] moet instellen op [60i]

  • Bahama's, Bolivia, Canada, Midden-Amerika, Chili, Colombia, Ecuador, Guyana, Jamaica, Japan, Mexico, Peru, Suriname, Taiwan, de Filipijnen, VS, Venezuela, Zuid-Korea, enz.

Landen/regio's waarin u [60i/50i-SEL.] moet instellen op [50i]

  • Argentinië, Australië, België, Brazilië, Bulgarije, China, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Frans-Guyana, Griekenland, Hong Kong, Hongarije, Indonesië, Irak, Iran, Italië, Koeweit, Kroatië, Maleisië, Monaco, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Oostenrijk, Paraguay, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, Singapore, Slowakije, Spanje, Thailand, Tsjechië, Turkije, Oekraïne, Uruguay, Verenigd Koninkrijk, Vietnam, Zweden, Zwitserland, enz.

De plaatselijke tijd instellen

  • U kunt de klok eenvoudig instellen op de plaatselijke tijd door een tijdsverschil in te stellen wanneer u de camcorder in het buitenland gebruikt. Druk vervolgens op de knop MENU - selecteer (OVERIGE) - [GEBIED INST.].