SLUITERWEERGAVE

U kunt de sluitertijdweergave instellen (alleen filmopnamestand).

  1. MENU-knop - (DISPL. INST.) - [SLUITERWEERGAVE].

Beschrijving van menu-items

SECONDE:

De sluitertijd wordt weergegeven in seconden.


GRAAD:

De sluitertijd wordt weergegeven in graden.
De sluitertijd gelijk aan de periode dat uw camcorder beeldgegevens leest van de beeldsensor, wordt gedefinieerd als 360 graden. De graad wordt berekend op basis van deze definitie en wordt weergegeven.
De instellingsitems verschillen naargelang de instelling van (OVERIGE) - [60i/50i-SEL.].


Bij het selecteren van [60i]:

  • Wanneer u de instelwaarde van [REC FORMAT] selecteert waarvan de framesnelheid 60 bedraagt, bedraagt de sluitertijd 360 graden wanneer de sluitertijd gelijk is aan 1/60.
  • Wanneer u de instelwaarde van [REC FORMAT] selecteert waarvan de framesnelheid 30 bedraagt, bedraagt de sluitertijd 360 graden wanneer de sluitertijd gelijk is aan 1/30.
  • Wanneer u de instelwaarde van [REC FORMAT] selecteert waarvan de framesnelheid 24 bedraagt, bedraagt de sluitertijd 360 graden wanneer de sluitertijd gelijk is aan 1/24.


Bij het selecteren van [50i]:

  • Wanneer u de instelwaarde van [REC FORMAT] selecteert waarvan de framesnelheid 50 bedraagt, bedraagt de sluitertijd 360 graden wanneer de sluitertijd gelijk is aan 1/50.
  • Wanneer u de instelwaarde van [REC FORMAT] selecteert waarvan de framesnelheid 25 bedraagt, bedraagt de sluitertijd 360 graden wanneer de sluitertijd gelijk is aan 1/25.

Opmerking

  • Wanneer u de ASSIGN-knop indrukt waaraan [GEGEVENSCODE] is toegewezen, wordt de sluitertijd weergegeven in seconden, ongeacht deze instelling.

Hint

  • Als de sluitertijd meer dan 360 graden bedraagt, wordt deze weergegeven als een integraal veelvoud van 360 graden (360˚x2, enz.).