Reset ustawień sieci

Przywraca wszystkie ustawienia sieciowe do ustawień domyślnych.

W pozycji [Tryb samolotowy] nie zostanie przywrócone ustawienie [WYŁ.] po przeprowadzeniu procedury [Reset ustawień sieci], gdy w pozycji [Tryb samolotowy] ustawiono opcję [WŁ.].

  1. MENU → (Sieć) → [Opcja sieci] → [Reset ustawień sieci] → [Enter].