De gebruiksduur op de batterij van de IC-recorder is kort.

 • [Screen Off Timer] is ingesteld op [No Auto Screen Off].

  U kunt de batterij sparen door de tijd te selecteren van de laatst uitgevoerde handeling met de IC-recorder tot het display uit gaat ([15 Sec], [30 Sec], [1 Min], [3 Min], of [5 Min]).

 • De waarden voor de gebruiksduur van de batterij vermeld in deze Helpgids zijn gemeten onder onze eigen meetomstandigheden en kunnen korter uitvallen afhankelijk van het gebruik van uw IC-recorder.

 • Uw IC-recorder verbruikt nog steeds een beetje stroom van de batterij, ook wanneer er geen handelingen mee worden verricht. Als u van plan bent om de IC-recorder langere tijd niet te gebruiken, kunt u de stroom het beste uitschakelen. Het verdient ook aanbeveling dat u [Auto Power Off] instelt op een kortere tijd. Dit helpt om de batterijen te sparen wanneer u vergeet om de IC-recorder uit te schakelen.

 • Wanneer u de ingebouwde oplaadbare batterij van uw IC-recorder oplaadt, zal al snel de batterijaanduiding op het display verschijnen. Dit betekent echter niet dat de batterij al helemaal is opgeladen. Wanneer de batterij leeg is, zal het ongeveer 1 uur duren voordat de batterij volledig is opgeladen.

 • Wanneer u uw IC-recorder langere tijd niet gebruikt hebt, moet u de batterij een paar keer achter elkaar opladen en ontladen (door de IC-recorder te gebruiken).

 • U gebruikt uw IC-recorder onder een temperatuur van 5 °C zodat de batterij sneller leeg raakt. Dit heeft te maken met de karakteristieken van de batterij en duidt niet op een storing.

 • De ingebouwde oplaadbare batterij is versleten.

  De oplaadbare batterij kan ongeveer 500 keer worden opgeladen, maar de oplaadtijd hangt mede af van de manier waarop uw IC-recorder wordt gebruikt. Als een volledig opgeladen batterij leeg raakt in de helft van de normale tijd, dan geeft dit aan dat de batterij versleten of beschadigd is. Raadpleeg uw dichtstbijzijnde Sony-dealer.

De inhoud van deze Helpgids kan zonder kennisgeving worden gewijzigd als gevolg van updates in de specificaties van het product.