Een bestand splitsen bij alle trackmarkeringen

U kunt een bestand bij alle trackmarkeringen splitsen.

 1. Selecteer het bestand dat u wilt splitsen.
 2. Selecteer terwijl het afspelen stand-by staat [Divide] - [At All Track Marks] van het OPTION-menu en druk vervolgens op (afspelen/invoeren/stop).

  [Divide at All Track Marks?] verschijnt op het display.

 3. Druk op (review/snel terugspoelen) of (cue/snel vooruitspoelen) om [Yes] te selecteren en druk vervolgens op (afspelen/invoeren/stop).

  [Please Wait] verschijnt en het bestand zal worden gesplitst bij alle trackmarkeringen, waarbij alle trackmarkeringen worden verwijderd. De namen van de gesplitste bestanden krijgen een volgnummer mee ([_01], [_02], enzovoorts).

  A. Voordat u een bestand splitst: (pictogram trackmarkering) geeft een trackmarkeringspunt aan.

  B. Nadat u trackmarkeringen hebt gewist: Het bestand wordt gesplitst bij alle trackmarkeringen en de namen van de gesplitste bestanden krijgen een volgnummer ([_01], [_02], enzovoorts).

Opmerking

 • Terwijl het afspelen van een bestand bezig is, kunt u het bestand niet splitsen.

 • U kunt een beveiligd bestand niet splitsen. Om een beveiligd bestand te splitsen, moet u eerst de beveiliging van het bestand opheffen en dan pas kunt u het bestand splitsen. Zie voor instructies over het opheffen van de beveiliging Een bestand beveiligen.

 • Trackmarkeringen die te dicht bij het begin of het eind van het bronbestand zitten, kunnen niet worden gebruikt voor het splitsen en blijven aanwezig in de gesplitste bestanden.

Hint

 • Selecteer [No] in stap 3 en druk vervolgens op (afspelen/invoeren/stop) om het splitsen te annuleren.

De inhoud van deze Helpgids kan zonder kennisgeving worden gewijzigd als gevolg van updates in de specificaties van het product.