Een trackmarkering verwijderen

U kunt de trackmarkering verwijderen die het dichtst voor het punt ligt waar u het afspelen heeft gestopt.

 1. Selecteer het bestand waaruit u trackmarkeringen wilt laten verwijderen.
 2. Speel het bestand af en stop op een punt na de trackmarkering die u wilt verwijderen.
 3. Selecteer [Delete Track Marks] - [This Track Mark] van het OPTION-menu en druk vervolgens op (afspelen/invoeren/stop).

  [Delete?] verschijnt op het display.

 4. Druk op (review/snel terugspoelen) of (cue/snel vooruitspoelen) om [Yes] te selecteren en druk vervolgens op (afspelen/invoeren/stop).

  [Please Wait] verschijnt op het display en de geselecteerde trackmarkering wordt verwijderd.

  A. Voor er een trackmarkering wordt verwijderd: (stop) geeft het punt aan waar u het afspelen heeft gestopt.

  B. Nadat u een trackmarkering hebt verwijderd: De trackmarkering die het dichtst voor het punt lag waar u het afspelen hebt gestopt, zal zijn verwijderd.

Opmerking

 • U kunt geen trackmarkeringen verwijderen uit een beveiligd bestand. Om trackmarkeringen te verwijderen uit een beveiligd bestand, moet u de beveiliging eerst opheffen en pas daarna kunt u de trackmarkeringen verwijderen. Zie voor instructies over het opheffen van de beveiliging Een bestand beveiligen.
 • Terwijl het opnemen stand-by staat kunt u geen trackmarkeringen verwijderen via het OPTION-menu. Gebruik het HOME-menu om het bestand met de trackmarkering die u wilt verwijderen te selecteren.

Hint

 • Selecteer [No] in stap 4 en druk dan op (afspelen/invoeren/stop) om het verwijderen te annuleren.

De inhoud van deze Helpgids kan zonder kennisgeving worden gewijzigd als gevolg van updates in de specificaties van het product.