Een vast aantal seconden vooruit/terug springen (Easy Search)

Met de Easy Search-functie kunt u snel het punt opzoeken waarop u met afspelen wilt beginnen. Deze functie is handig voor bijvoorbeeld het leren van een taal of het notuleren van een vergadering, omdat u makkelijk naar een gedeelte kunt gaan dat u niet goed kon verstaan, of stukken kunt overslaan die u niet nodig hebt.

 1. Selecteer terwijl het afspelen stand-by staat of bezig is [Easy Search] op het OPTION-menu en druk vervolgens op (afspelen/invoeren/stop).

 2. Druk op (review/snel terugspoelen) of (cue/snel vooruitspoelen) om [Set Skip Time] te selecteren en druk vervolgens op (afspelen/invoeren/stop).
 3. Specificeer de tijdsduur die moet worden overgeslagen bij snel terug of vooruit spelen.

  Druk op (review/snel terugspoelen) of (cue/snel vooruitspoelen) om [Forward Skip Time] of [Reverse Skip Time] te selecteren en druk dan op (afspelen/invoeren/stop).

  Herhaal dezelfde handelingen met de toetsen om een tijdsduur te selecteren die moet worden overgeslagen bij snel terug of vooruit spelen en druk dan op (afspelen/invoeren/stop).

  Wanneer de tijdsduur die moet worden overgeslagen bij snel terug of vooruit spelen is gespecificeerd, is de Easy Search-functie ingeschakeld.

 4. Druk op (review/snel terugspoelen) of (cue/snel vooruitspoelen) om [ON] te selecteren en druk vervolgens op (afspelen/invoeren/stop).

Beschrijvingen van menu-items

U kunt een van de volgende items selecteren:

OFF:
Schakelt de Easy Search-functie uit (standaardinstelling).
ON:
Wanneer het afspelen bezig is, kunt u vooruit of achteruit springen met de gespecificeerde tijdsduur door op (cue/snel vooruitspoelen) of (review/snel terugspoelen) te drukken. Dit is handig om snel het gewenste punt op te zoeken waar u het afspelen wilt laten beginnen, bijvoorbeeld in een opname van een vergadering.
Set Skip Time:
 • Forward Skip Time: Selecteer de tijdsduur die moet worden overgeslagen bij snel vooruit spelen wanneer er op (cue/snel vooruitspoelen) wordt gedrukt uit 5 Sec, 10 Sec (standaardinstelling), 30 Sec, 1 Min, 5 Min, en 10 Min.
 • Reverse Skip Time: Selecteer de tijdsduur die moet worden overgeslagen bij snel achteruit spelen wanneer er op (review/snel terugspoelen) wordt gedrukt uit 1 Sec, 3 Sec (standaardinstelling), 5 Sec, 10 Sec, 30 Sec, 1 Min, 5 Min, en 10 Min.

Opmerking

 • In de tijdsprong-functie kunt u de Easy Search-functie niet gebruiken.

De inhoud van deze Helpgids kan zonder kennisgeving worden gewijzigd als gevolg van updates in de specificaties van het product.