Music Pro

Music Pro erbjuder en tjänst som kallas för ”Studiotuning”. Med Studiotuning kan du konvertera upp spår som du har spelat in på en Xperia till professionell Sony Music-studiokvalitet med hjälp av molnbaserad AI-bearbetning. Du kan simulera ljudet av Sonys rörmikrofoner och Sony Musics studioefterklang samt minska brus med hjälp av specialutvecklad ljudseparationsteknik.

Du kan importera ljudfiler och lyssna med hörlurar under inspelning. Du kan även lyssna på din röst samtidigt som du spelar in om du använder hörlurar som är anslutna till 3,5 mm-ljuduttaget på din enhet. På redigeringsskärmen kan du lägga upp flera tagningar i lager och jämföra dem och sedan välja de bästa delarna från varje tagning för att skapa ditt perfekta spår.

Du kan använda Studiotuning på följande sätt. För närmare information om hur du använder Music Pro, se (Menyikon) > [Användningstips].

OBS!

 • En avgift tas ut vid användning av Studiotuning-funktionerna. För närmare information, besök (Menyikon) > [Användningstips].
 • Music Pro är eventuellt inte tillgängligt i vissa länder/regioner.
 • Ljudseparation

  Tack vare Sonys AI-teknik kan du separera ljudkällor i en inspelning. Gitarr/piano och sång som spelas in samtidigt med en mikrofon (Xperia) kan exempelvis separeras till enskilda spår. När de har separerats kan du lyssna på spåren separat och justera volymbalansen och efterklangen för att skapa en perfekt blandning.

 • Ta bort brus

  Med teknik för ljudseparation kan du ta bort oönskade ljud (brus) från sång/röster, gitarr eller piano som har spelats in.

 • Ta bort reverb

  Minska eller ta bort reverb (rumseko) i inomhusmiljöer med Sonys AI-teknik för att återskapa ljudkvaliteten i en inspelningsstudio.

 • Mikrofonsimulering

  Återskapa den unika frekvensen i Sonys vakuumrörmikrofoner med hög prestanda.

 • Studiosimulering

  Återskapa det otroliga ljudet från professionell inspelningsutrustning genom att lägga till den karakteristiska resonansen i en inspelningsstudio (lägger inte till en reverbeffekt).

TP1000724500