Слушане на SiriusXM радио

За активиране на Вашия абонамент за SiriusXM

Само SiriusXM Ви предоставя повече от това, което харесвате да слушате – всичко на едно място. Слушайте над 140 канала, включително музикални, без реклами и най-популярните спортове, новини, дискусии, комедийни и развлекателни канали. Добре дошли в света на сателитното радио. Необходими са свързване на SiriusXM тунер на превозното средство и абонамент. За допълнителна информация посетете www.siriusxm.com


След монтирането на Вашите SiriusXM тунер на превозното средство и антена натиснете SRC (източник) за избиране на [SIRIUS XM]. Трябва да чувате канала за обзор на SiriusXM на канал 1. След като се уверите, че чувате канала за обзор, изберете канал 0, за да откриете ИД на радиото на Вашия тунер. Също така ИД на радиото се намира отдолу на свързания SiriusXM тунер на превозното средство и неговата опаковка. Този номер ще Ви е необходим за активиране на Вашия абонамент. Запишете номера за справка.

Забележка

  • ИД на радиото за SiriusXM не включва буквите I, O, S или F.

В САЩ можете да активирате онлайн или с обаждане на обслужването за слушатели на SiriusXM:


В Канада можете да активирате онлайн или с обаждане на обслужването за слушатели на SiriusXM:


Като част от процеса за активиране сателитите на SiriusXM ще изпратят съобщение за активиране до Вашия тунер. Когато Вашият радиоприемник открие, че тунерът е получил съобщението за активиране, радиоприемникът ще покаже на дисплея: [SUBSCRIP UPDATED - PRESS ENTER TO CONTINUE]. След абонирането можете да настройвате канали от Вашия абонаментен план.

Забележка

  • Процесът за активиране обикновено отнема 10 до 15 минути, но може да достигне до един час.
  • Вашият радиоприемник трябва да е включен и да приема сигнала на SiriusXM, за да получи съобщението за активиране.