Zelfdiagnosefunctie

Als een code wordt afgebeeld die begint met een letter uit het alfabet, is de zelfdiagnosefunctie van dit apparaat in werking getreden. De laatste twee cijfers (hieronder aangeduid met twee blokjes: □□) verschillen afhankelijk van de toestand van het apparaat.
Als u de fout niet kunt verhelpen, zelfs niet nadat u de corrigerende handeling enkele keren hebt uitgevoerd, kan het noodzakelijk zijn het apparaat te laten repareren. Neem contact op met uw Sony-dealer of plaatselijk, erkend Sony-servicecentrum.

C:32:□□

  • Er is een storing opgetreden in de hardware van het apparaat. Schakel het toestel uit en daarna weer in.

C:13:□□

  • Het apparaatkan geen gegevens op de geheugenkaart schrijven of er vanaf lezen. Probeer het apparaat uit en weer in te schakelen, of probeer de geheugenkaart er meerdere keren uit te halen en weer in te plaatsen.
  • Een niet-geformatteerde geheugenkaart is geplaatst. Formatteer de geheugenkaart.
  • De geplaatste geheugenkaart kan niet worden gebruikt in dit apparaat, of de gegevens zijn beschadigd. Plaats een nieuwe geheugenkaart.

E:61:□□

E:62:□□

E:91:□□

  • Er is een storing in het apparaat opgetreden. Stel alle instellingen van het apparaat terug op de standaardinstellingen en schakel het apparaat daarna weer in.

E:94:□□

  • Een storing is opgetreden bij het schrijven of wissen van gegevens. Reparatie is noodzakelijk. Neem contact op met uw Sony-dealer of plaatselijk, erkend Sony-servicecentrum. Bereid u voor om alle cijfers van de foutcode door te geven die achter de 'E' staan.