Bestandsindeling (bewegende beelden)

Selecteert het bestandsformaat van bewegende beelden.

  1. MENU (Camera- instellingen2) → [Bestandsindeling] → gewenste instelling.

Menu-onderdelen

 Bestandsindeling Kenmerken
XAVC S 4K Neemt bewegende beelden op in 4K resolutie (3840×2160). U kunt bewegende beelden opslaan op een computer met behulp van de software PlayMemories Home.
XAVC S HD Neemt bewegende beelden op met een scherpere beeldkwaliteit dan AVCHD met grotere hoeveelheden gegevens. U kunt bewegende beelden opslaan op een computer met behulp van de software PlayMemories Home.
AVCHD Het AVCHD-formaat is in hoge mate compatibel met andere opslagapparaten dan computers. U kunt bewegende beelden opslaan op een computer of een disc maken die dit formaat ondersteunt met behulp van de software PlayMemories Home.

Opmerking

  • Wanneer [Bestandsindeling] is ingesteld op [AVCHD], is de bestandsgrootte voor bewegende beelden beperkt tot ongeveer 2 GB. Wanneer tijdens het opnemen de bestandsgrootte ongeveer 2 GB wordt, wordt automatisch een nieuw bestand met bewegende beelden aangemaakt.
  • Als u [Bestandsindeling] instelt op [XAVC S 4K] en bewegende beelden opneemt terwijl de camera is aangesloten op een HDMI-apparaat, zullen de beelden niet worden weergegeven op de monitor.