Een Blu-ray-disc maken van bewegende beelden in high-definition (HD)-beeldkwaliteit

U kunt Blu-ray-discs maken die kunnen worden weergegeven op weergaveapparaten voor Blu-ray-discs (zoals een Sony Blu-ray-discspeler of een PlayStation 3, enz.).

A. Maken met behulp van een computer

Met een Windows-computer kunt u met behulp van PlayMemories Home bewegende beelden, die in de computer zijn geïmporteerd, kopiëren en een Blu-ray-disc maken.
Uw computer moet in staat zijn om Blu-ray-discs te maken.
Wanneer u voor het eerst een Blu-ray-disc maakt, sluit u de camera met behulp van een USB-kabel aan op de computer. De benodigde software wordt automatisch toegevoegd aan uw computer. (Een internetverbinding is nodig.)

Voor meer informatie over het maken van een disc met behulp van PlayMemories Home, raadpleegt u de Helpgids van PlayMemories Home.

B. Maken met behulp van een ander apparaat dan een computer

U kunt ook Blu-ray-discs maken met behulp van een Blu-ray-recorder, enz.
Raadpleeg voor meer informatie de gebruiksaanwijzing van het apparaat.

Opmerking

  • Wanneer u een Blu-ray disc maakt met behulp van PlayMemories Home van bewegende beelden die zijn opgenomen in het XAVC S-formaat, wordt de beeldkwaliteit omgezet naar 1920×1080 (60i/50i). Het is niet mogelijk een disc te maken in de oorspronkelijke beeldkwaliteit.
    Om bewegende beelden op te nemen in de oorspronkelijke beeldkwaliteit, kopieert u de bewegende beelden naar een computer of een extern medium.