HDMI-instellingen: CTRL.VOOR HDMI

Wanneer dit apparaat met behulp van een HDMI-kabel (los verkrijgbaar) wordt aangesloten op een "BRAVIA" Sync-compatibele televisie, kunt u dit apparaat bedienen door de afstandsbediening van de televisie te richten op de televisie.

  1. MENU (Instellingen) → [HDMI-instellingen][CTRL.VOOR HDMI] → gewenste instelling.
  2. Sluit dit apparaat aan op een "BRAVIA" Sync-compatibele televisie.

    De ingangsbron van de televisie wordt automatisch omgeschakeld en beelden op dit apparaat worden weergegeven op het televisiescherm.

  3. Druk op de knop SYNC MENU op de afstandsbediening van de televisie.
  4. Bedien dit apparaat met de afstandsbediening van de televisie.

Menu-onderdelen

Aan:
U kunt dit apparaat bedienen met de afstandsbediening van de televisie.
Uit:
U kunt dit apparaat niet bedienen met de afstandsbediening van de televisie.

Opmerking

  • Als u dit apparaat aansluit op een televisie met behulp van een HDMI-kabel, zijn de beschikbare menu-onderdelen beperkt.
  • [CTRL.VOOR HDMI] is alleen beschikbaar met een "BRAVIA" Sync-compatibele televisie. Bovendien verschilt de bediening van het SYNC MENU afhankelijk van de televisie die u gebruikt. Raadpleeg de bij de televisie geleverde gebruiksaanwijzing voor meer informatie.
  • Als het apparaat is aangesloten op de HDMI-aansluiting van een televisie van een andere fabrikant en ongewenste bedieningen uitvoert in reactie op de afstandsbediening van de televisie, selecteert u MENU (Instellingen) → [HDMI-instellingen][CTRL.VOOR HDMI][Uit].