Format datoteke (videozapis)

Odabire format datoteke videozapisa.

  1. MENU(Camera Settings2) › [File Format] › željena postavka.

Pojedinosti stavke izbornika

 File Format Značajke
XAVC S 4K Snimanje videozapisa u razlučivosti 4K (3840×2160). Videozapise možete spremiti na računalo softverom PlayMemories Home.
XAVC S HD Snima videozapise oštrije kvalitete od AVCHD s većom količinom podataka.
AVCHD Format AVCHD je izuzetno kompatibilan s uređajima za pohranu, osim računala. Videozapise možete spremiti na računalo ili softverom PlayMemories Home stvoriti disk koji podržava ovaj format.

Napomena

  • Pri snimanju videozapisa XAVC S 4K ili XAVC S HD u 120p/100p, vrijeme potrebno za kontinuirano snimanje je približno 5 minuta. Vrijeme preostalo za snimanje videozapisa prikazuje se na monitoru. Međutim, kada je funkcija [Auto Power OFF Temp.] postavljena na [High], videozapise možete kontinuirano snimati dulje od 5 minuta. Ako želite snimiti drugu sesiju snimanja 4K ili HD 120p/100p videozapisa, isključite fotoaparat i prije početka sljedeće sesije snimanja pričekajte neko vrijeme. Čak i ako je vrijeme snimanje bilo kraće od 5 minuta, ovisno o temperaturi u okruženju snimanja, snimanje se može zaustaviti radi zaštite fotoaparata.
  • Kada je [File Format] postavljen na [AVCHD], veličina datoteke videozapisa ograničena je na otpr. 2 GB. Ako veličina datoteke videozapisa dostigne otpr. 2 GB tijekom snimanja, automatski će se stvoriti nova datoteka videozapisa.