Πώς να χρησιμοποιήσετε τον “Οδηγό βοήθειας”

O “Οδηγός βοήθειας” αποτελεί ένα “Διαδικτυακό εγχειρίδιο οδηγιών” σχεδιασμένο να περιγράφει τις λειτουργίες και τις μεθόδους χειρισμού αυτής της κάμερας. Χρησιμοποιήστε τον “Οδηγό βοήθειας” για να αναζητήσετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να κάνετε πλήρη χρήση της κάμερας.
(Οι εικόνες του “Οδηγού βοήθειας” που προβάλλονται στη σελίδα αυτή είναι απλά ενδεικτικές. Μπορεί να διαφέρουν από την πραγματικά εμφανιζόμενη εικόνα επί της οθόνης στο δικό σας μοντέλο.)

Συμβουλή

  • Ο “Οδηγός εκκίνησης” που προμηθευτήκατε με την κάμερα περιγράφει τις βασικές μεθόδους λειτουργίας και τις προφυλάξεις για τη χρήση. Ανατρέξτε στον “Οδηγό εκκίνησης” συνδυαστικά με αυτόν τον “Οδηγό βοήθειας.”

Εύρεση των πληροφοριών που επιθυμείτε.

Μέθοδος Α: Αναζήτηση με λέξη κλειδί

Εισαγάγετε μια λέξη κλειδί για την αναζήτηση (“ισορροπία λευκού,” “περιοχή εστίασης,” κ.λπ.) και χρησιμοποιήστε τα αποτελέσματα αναζήτησης για να εμφανίσετε τη σελίδα περιγραφής που επιθυμείτε να δείτε. Αν εισαγάγετε δύο ή περισσότερες λέξεις κλειδιά χωρίζοντας αυτές με κενά (κενά διαστήματα), μπορείτε να αναζητήσετε σελίδες που περιλαμβάνουν όλες αυτές τις λέξεις κλειδιά.


Μέθοδος Β: Προβολή του πίνακα περιεχομένων

Επιλέξτε κάποια κεφαλίδα από τον πίνακα περιεχομένων στη σελίδα περιγραφής.

Οθόνη που εμφανίζεται σε υπολογιστή

Οθόνη που εμφανίζεται σε smartphone

Προβολή πληροφοριών για συναφή χαρακτηριστικά

Το “Σχετικό θέμα” στο κάτω μέρος κάθε σελίδας καταγράφει τις ενότητες που περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικές με τη σελίδα περιγραφής που εμφανίζεται επί του παρόντος. Για μεγαλύτερη κατανόηση της τρέχουσας εμφανιζόμενης σελίδας, ανατρέξτε και στις ενότητες που απαριθμούνται στη λίστα.

Εκτύπωση όλων των σελίδων του “Οδηγού βοήθειας”

Για την εκτύπωση όλων των σελίδων, κάντε κλικ στο κουμπί [ Εκτυπώσιμο PDF] στην επάνω δεξιά γωνία της κορυφής της σελίδας. Όταν εμφανιστεί το αρχείο PDF, χρησιμοποιήστε το μενού εκτύπωσης του προγράμματος περιήγησης για την εκτύπωσή του.
Η λειτουργία αυτή δεν είναι διαθέσιμη για συγκεκριμένες γλώσσες.

Εκτύπωση μόνο της τρέχουσας σελίδας που εμφανίζεται (μόνο σε υπολογιστή)

Για την εκτύπωση μόνο της τρέχουσας εμφανιζόμενης σελίδας, κάνετε κλικ στο κουμπί [ Εκτύπωση] στην κορυφή της σελίδας. Όταν εμφανιστεί η οθόνη εκτύπωσης, ορίστε τον εκτυπωτή σας.