Note cu privire la încărcarea acumulatorului

  • Adaptorul c.a. furnizat este conceput special pentru acest produs. Nu folosiți alte dispozitive electronice pentru conectare. Acest lucru poate provoca o defecțiune.
  • Asigurați-vă că folosiți un adaptor c.a. Sony autentic.
  • Dacă lampa de încărcare a produsului clipește în timpul încărcării, scoateți acumulatorul pus la încărcare și introduceți-l din nou ferm în produs. Dacă lampa de încărcare clipește din nou, acest lucru poate indica o defecțiune a bateriei sau că a fost introdus un acumulator diferit de tipul specificat. Verificați dacă acumulatorul este de tipul specificat.
    Dacă acumulatorul este de tipul specificat, îndepărtați acumulatorul, înlocuiți-l cu unul nou sau diferit și verificați dacă bateria nou introdusă se încarcă corect. Dacă bateria nou introdusă se încarcă corect, bateria introdusă anterior poate fi defectă.
  • Dacă lampa de încărcare clipește chiar dacă adaptorul c.a. este conectat la produs și la priza de perete (mufa de perete), acest lucru înseamnă că încărcarea este oprită temporar și că produsul este în starea standby. Încărcarea se oprește și produsul intră în starea de standby automat atunci când temperatura nu se încadrează în intervalul temperaturii de funcționare recomandat. Dacă temperatura revine în intervalul adecvat, încărcarea este reluată și lampa de încărcare se aprinde din nou. Este recomandat să încărcați acumulatorul la temperaturi ambiante între 10 °C și 30 °C.