Crearea discurilor DVD (discuri de înregistrare AVCHD) cu filme cu o calitate a imaginii de înaltă definiție

Puteți crea discuri DVD (discuri de înregistrare AVCHD) care pot fi redate pe dispozitive de redare compatibile AVCHD (cum ar fi playere Sony Blu-ray Disc sau un dispozitiv PlayStation 4 etc.).

A. Modul de creare folosind un computer

Cu un computer Windows, puteți copia filmele importate pe computer și puteți crea discuri DVD (discuri de înregistrare AVCHD) folosind PlayMemories Home.
Computerul trebuie să aibă capacitatea de a crea discuri DVD (discuri de înregistrare AVCHD).
Când creați un disc DVD pentru prima dată, conectați camera la computer folosind un cablu USB. Software-ul necesar este adăugat automat pe computer. (Este necesară o conexiune la internet.)

Pentru detalii referitoare la modul de creare a unui disc folosind PlayMemories Home, consultați Ghidul de asistență pentru PlayMemories Home.

B. Modul de creare folosind un dispozitiv altul decât un computer

Puteți crea, de asemenea, discuri DVD (discuri de înregistrare AVCHD) folosind un recorder Blu-ray etc.
Pentru detalii, consultați instrucțiunile de utilizare a dispozitivului.

Notă

  • Atunci când crea?i discuri DVD (discuri de înregistrare AVCHD) cu PlayMemories Home cu filmele înregistrate în formate de film XAVC S, calitatea imaginii este convertită la 1920Ś1080 (60i/50i). Nu se pot crea discuri cu calitatea originală a imaginii.
    Pentru a înregistra filme cu calitatea originală a imaginii, copiați filmele pe un computer sau un suport extern.
  • Atunci când creați discuri de înregistrare AVCHD cu PlayMemories Home cu filmele înregistrate în formatul de film AVCHD cu [Record Setting] setat la [60i 24M(FX)]/[50i 24M(FX)], calitatea imaginii este convertită și nu puteți crea discuri cu calitatea originală a imaginii. Procesul de conversie poate dura o perioadă îndelungată: Pentru a înregistra filme cu calitatea originală a imaginii, utilizați un disc Blu-ray.