DVD-levyjen (AVCHD-tallennuslevyjen) luominen teräväpiirtoisen kuvanlaadun videoista

Voit luoda DVD-levyjä (AVCHD-tallennuslevyjä), joita voidaan toistaa AVCHD-yhteensopivilla toistolaitteilla (kuten Sony Blu-ray -soittimet, PlayStation 4 yms.).

A. Luominen tietokoneen avulla

Voit kopioida Windows-tietokoneessa siihen tuotuja videoita ja luoda DVD-levyjä (AVCHD-tallennuslevyjä) käyttämällä PlayMemories Home -ohjelmistoa.
Tietokoneen täytyy pystyä luomaan DVD-levyjä (AVCHD-tallennuslevyjä).
Kun DVD-levyä luodaan ensimmäistä kertaa, liitä kamera tietokoneeseen USB-kaapelilla. Tarvittava ohjelmisto lisätään automaattisesti tietokoneeseen. (Internet-yhteys tarvitaan.)

Lisätietoja levyn luomisesta PlayMemories Home -ohjelmiston avulla on PlayMemories Home -käyttöoppaassa.

B. Levyn luominen muulla laitteella kuin tietokone

Voit luoda DVD-levyjä (AVCHD-tallennuslevyjä) myös käyttämällä Blu-ray-tallenninta tms.
Katso lisätietoja laitteen käyttöohjeista.

Huomautus

  • Kun luodaan DVD-levyjä (AVCHD-tallennuslevyjä) PlayMemories Home -ohjelmistolla videoista, jotka on tallennettu XAVC S -videomuodossa, kuvanlaatu muunnetaan muotoon 1920×1080 (60i/50i). Levyjä ei voi luoda alkuperäisellä kuvanlaadulla.
    Jos haluat tallentaa videoita, joilla on alkuperäinen kuvanlaatu, kopio videot tietokoneeseen tai ulkoiseen tallennusvälineeseen.
  • Kun luodaan AVCHD-tallennuslevyjä PlayMemories Home -ohjelmistolla videoista, jotka on tallennettu AVCHD-videomuodossa [Tallennusasetus]-asetuksella [60i 24M(FX)]/[50i 24M(FX)], kuvanlaatu muunnetaan, eikä ole mahdollista luoda levyjä, joilla on alkuperäinen kuvanlaatu. Muunto voi kestää pitkään. Jos haluat tallentaa videoita alkuperäisellä kuvanlaadulla, käytä Blu-ray-levyä.