Så här använder du vår ”Hjälpguide”

Vår ”Hjälpguide” är en online-handbok som beskriver funktioner och användningssätt för den här kameran. I denna ”Hjälpguide” kan du leta efter information som du behöver för att kunna använda kameran fullt ut.
(”Hjälpguide”-skärmarna som visas på den här sidan är endast för referens. De kan skilja sig från de som faktiskt visas på skärmen på din modell.)

Tips

  • I den ”Startguide” som medföljer kameran beskrivs grundläggande användningssätt och försiktighetsåtgärder. Använd produktens ”Startguide” i kombination med vår ”Hjälpguide”.

Hitta önskad information

Metod A: sökning med nyckelord

Ange ett nyckelord (till exempel ”vitbalans”, ”fokusområde”) och använd sedan sökresultaten för att öppna den beskrivningssida du vill titta på. Om du anger två eller flera nyckelord och avgränsar dem med mellanslag kan du söka efter sidor som innehåller alla dessa nyckelord.


Metod B: se i innehållsförteckningen

Välj sidrubriken i innehållsförteckningen när du vill öppna en beskrivningssida.

Skärmen som visas på en dator

Figur som visar när hjälpguiden visas på en datorskärm

Skärmen som visas på en smartmobil

Figur som visar när hjälpguiden visas på en smartphone-skärm

Visa information om relaterade funktioner

Längst ned på varje sida, i ”Relaterade avsnitt”, listas avsnitt där det finns information som är relaterad till den beskrivningssida som visas för tillfället. Genom att läsa även dessa avsnitt får du fördjupad förståelse för den sida som visas för tillfället.

Skriva ut alla sidorna i ”Hjälpguide”

För att skriva ut alla sidorna klickar du på knappen [ Utskrivbar PDF-fil] överst till höger på första sidan. När PDF-filen visas skriver du ut den via utskriftsmenyn i webbläsaren.
För vissa språk är den här funktionen inte tillgänglig.

Skriva ut endast den sida som visas för tillfället (endast på dator)

Om du endast vill skriva ut den sida som visas för tillfället klickar du på knappen [ Skriv ut] längst upp på sidan. När utskriftsskärmen visas anger du skrivare.