Licenca

Napomene o licenci

Uz ovaj proizvod dolazi softver koji se upotrebljava na temelju licencnih ugovora s vlasnicima tog softvera. Na temelju zahtjeva vlasnika autorskih prava ovih softverskih aplikacija imamo vas obvezu obavijesti o sljedećem. Licence (na engleskom) snimljene su u unutarnjoj memoriji proizvoda. Uspostavite vezu masovne pohrane između proizvoda i računala da biste pročitali licence u mapi „LICENSE” – „PMHOME”.

OVAJ JE PROIZVOD LICENCIRAN POD PORTFELJEM PATENTA AVC ZA OSOBNU UPOTREBU POTROŠAČA ILI DRUGIH UPOTREBI ZA KOJE NE DOBIVA NAKNADU ZA

(i) ŠIFRIRANJE VIDEOZAPISA U SKLADU SA STANDARDOM AVC („AVC VIDEOZAPIS“)

I/ILI

(ii) DEKODIRANJE AVD VIDEOZAPISA KOJI SU KODIRALI POTROŠAČI ZA OSOBNE SVRHE DOBIVENE OD DAVATELJA VIDEOSADRŽAJA S LICENCOM ZA PROIZVODNJU AVC VIDEOZAPISA.

LICENCA SE NE DAJE NITI ĆE SE PODRAZUMIJEVATI NI ZA KOJU DRUGU SVRHU. DODATNE INFORMACIJE, UKLJUČUJUĆI ONE O PROMOTIVNOJ, INTERNOJ I KOMERCIJALNOJ UPORABI, KAO I LICENCIRANJU, ZATRAŽITE OD TVRTKE MPEG LA, L.L.C.

POGLEDAJTE HTTPS://WWW.MPEGLA.COM

Pokriveno jednim ili više zahtjeva HEVC patenata navedenih na web-mjestu patentlist.accessadvance.com.


O GNU, GPL/LGPL primijenjenom softveru

Softver uključen u ovom proizvodu sadržava softver zaštićen autorskim pravima koja su licencirana pod GPLv2 i ostalim licencama koje mogu zahtijevati pristup izvornom kodu. Potražite kopiju relevantnog izvornog koda po potrebi na temelju licence GPLv2 (i ostalih licenci) na adresi https://www.sony.net/Products/Linux/.


Kako biste nabavili izvorni kod po potrebi na temelju licence GPLv2 na fizičkom mediju od nas tijekom razdoblja od tri godine nakon zadnje isporuke ovog proizvoda, prijavite se putem obrasca na adresi https://www.sony.net/Products/Linux/.
Ova je ponuda važeća za svakog tko primi ovu informaciju.