Cnct. while Power OFF (pametni telefon)

Postavljanje prihvaćanja veza Bluetooth s pametnog telefona kada je fotoaparat isključen. Kad je funkcija [Cnct. while Power OFF] postavljena na [On], možete pregledavati fotografije na memorijskoj kartici fotoaparata i prenijeti fotografije s fotoaparata na pametni telefonom rukovanjem pametnim telefonom.

 1. MENU (Network) › [Smartphone Connect][Cnct. while Power OFF] › željena postavka.

Pojedinosti stavki izbornika

On:
Prihvaćanje veza Bluetooth s pametnog telefona kada je fotoaparat isključen.
Razina baterije postupno se smanjuje kada je fotoaparat isključen. Ako ne želite upotrebljavati funkciju [Cnct. while Power OFF], isključite je.
Off:
Ne prihvaćaju se veze Bluetooth s pametnog telefona kada je fotoaparat isključen.


Pretraživanje/prijenos slika na pametnom telefonu

Pogledajte odjeljak „Uparivanje fotoaparata s pametnim telefonom (Smartphone Regist.) ” kako biste unaprijed uparili fotoaparat i pametni telefon.


 1. Postavite funkciju [Cnct. while Power OFF] na [On].
 2. Isključite fotoaparat.
 3. Pokrenite softver Imaging Edge Mobile na pametnom telefonu.
 4. Odaberite [View and Import] na pametnom telefonu.
  • Spremljene slike na memorijskog kartici fotoaparata mogu se pregledati i spremne su za prijenos.

Note

 • Ako pametni telefon ne upotrebljavate kroz određeno vremensko razdoblje, veza Bluetooth isključuje se. Ponovno odaberite [View and Import] na pametnom telefonu.
 • Kad je fotoaparat uključen, fotoaparat će se prebaciti na zaslon snimanja i veza s pametnom telefonom će biti prekinuta.
 • [Cnct. while Power OFF] postavit će se na [Off] ako otkažete uparivanje između fotoaparata i pametnog telefona ili ako je uparivanje neuspješno.
 • Ako funkcija ne radi ispravno, pregledajte sljedeće napomene i pokušajte ih ponovno upariti.
  • Pobrinite se da fotoaparat nije povezan ni s jednim drugim uređajem ili da je povezan samo s jednim uređajem s pomoću Bluetooth komunikacije. (Sa sustavom mogu biti povezana najviše dva uređaja istovremeno.)
  • Potvrdite da je način [Airplane Mode] za fotoaparat isključen s [Off].
  • Ako funkcija ne radi ispravno čak kad se izvršili gore opisane radnje, obrišite informacije o uparivanju za uređaj koji želite povezati s pomoću funkcije [Manage Paired Device] na fotoaparat.